norbie Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Na stronie http://shop.zeit.de/campaign/index/emotionId/31 znalazłem drogie, stylowe pióro z drewnianym korpusem i o bardzo ciekawym kształcie. Co sądzicie o jakości piór Stefana Finka? Czy są warte swojej ceny? Czy ktoś z Was pisał piórem o takim kształcie? Niekoniecznie Albatrosem. Jeśli tak, to podzielcie się wrażeniami. Poniżej poglądowe zdjęcie Albatrosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Pamiętam, że gdzieś czytałem pozytywne opinie, oglądałem nawet te pióra na stronie autora, ale cena jest poza moim zasięgiem. Mnie się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Świetne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Wygląda na bardzo kobiece pióro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Ciekawe jak długo to drewno przetrwałoby w kobiecej torebce, zaraz obok młotka, gwoździ, kilku metrów sznurka, kluczy od samochodu, narzędzi do tynkowania twarzy, ogryzka od jabłka i innych tego typu skarbów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 +18 Przynajmniej ma wielozadaniowy kształt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 ... ogryzka od jabłka... a skąd Twe doświadczenie takowe?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Długo by opowiadać Powiem tak, lista skarbów wypisana powyżej to ledwie wierzchołek tego, co w torebce nosi moja znajoma. I o ile gwoździe już nie robią na mnie wrażenia, to jabłko ogryzione w 3/4 czy lekko zużyty cukierek mnie rozwaliły... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 ... I o ile gwoździe już nie robią na mnie wrażenia, to jabłko ogryzione w 3/4 czy lekko zużyty cukierek mnie rozwaliły... Absolutnie Ci się nie dziwię,... takie cuda też by mnie powaliły... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Ciekawe jak długo to drewno przetrwałoby w kobiecej torebce, zaraz obok młotka, gwoździ, kilku metrów sznurka, kluczy od samochodu, narzędzi do tynkowania twarzy, ogryzka od jabłka i innych tego typu skarbów Oj proszę... wprawdzie kobiety noszą to wszystko, ale pióra trzymają w szczelnym etui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 +18 Przynajmniej ma wielozadaniowy kształt dokładnie to samo pomyślałam, ale myślę, nie piszę, bo mnie wypiszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Obrzydliwe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jp667 Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Ciekawe jak długo to drewno przetrwałoby w kobiecej torebce, zaraz obok młotka, gwoździ, kilku metrów sznurka, kluczy od samochodu, narzędzi do tynkowania twarzy, ogryzka od jabłka i innych tego typu skarbów Po co tyle jadu? Hi, hi, też to znam, bardzo trafnie to napisałeś! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbie Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Znacie jakieś tańsze pióra o kształcie zbliżonym do Albatrosa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Moze jakieś Duke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbie Posted February 8, 2015 Author Report Share Posted February 8, 2015 Wydaje mi się, że Duke (np. Charly) wygląda na wygodniej wyprofilowany do pisania. Ale z recenzji Duków na forum wynika, że z jakością bywa kiepsko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts