Pan_Q Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Chińczyk, Chińczyk wystaw rogi Damy Ci Pingwina na pierogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 No wiesz? A może: ET, ET wystaw macki damy ci Pana_Q na placki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Na orbicie w satelicie siedzi se ET w kokpicie. Zjadł na obiad krowę całą ale ciągle jest mu mało. Myśli więc: co by zjeść tu? Może sernik z Panem_Q? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted January 26, 2012 Author Report Share Posted January 26, 2012 może lepiej bym smakował z grila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Jak sobie życzysz. Ach, nie! - ET wyje. Z kiełbaskami go spożyję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek A Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Kiedyś używało się do pisania gęsich piór ciekawe czy ktos uzywał piór pingwina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardassia Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Kiedyś używało się do pisania gęsich piór ciekawe czy ktos uzywał piór pingwina Uchatki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Eskimosi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Dlaczego nie można pisać piórami pingwinów Pewien człowiek dawno temu żył z produkowania dżemu. Myślał wtedy jednak sobie: ,,Biednym; chyba lepiej zrobię, gdy porzucę kiepski fach.'' Więc uradzał z żoną tak: ,,Pojadę ja do Afryki, polować będę na dziki!'' Mówi żona:,, Nie bądź głupi, ciebie warchlak ukatrupi! Lepiej jedź na Południowy, bo tam mieszka dziwny stwór, który choć nie pozbawiony piór, latać nie umie. Gdy go złapiesz, wracaj do mnie. Musisz bowiem wiedzieć, że ta hybryda warta więcej, niż król wyda przez okrągły rok." Nasz bohater szybko więc pojechał na biegun. Gdy zobaczył tam pingwina wielce był radosny, a do domu dojechał wraz z początkiem wiosny. Swoje żonie mądrej tak dał pióro pingwinie. "Popatrz na to, oto jest pióro tego ptaka; pisz nim, widzisz: dudka* twarda taka" Pióro zdatne było do pisania, lecz cóż im przyszło z tego? Kobiecina się ukuła w czubek palca serdecznego. Na piórze, jak bywa, straszne były mikroby, i ta dobra, dzielna żona nie wyszła z choroby. Nad jej grobem stanął mąż i tak wołał wkoło: ,,Po cóż jam to pióro przywiózł, ono ją zabiło!" Nasz bohater zrozpaczony z mostu skoczył - uśmiercony! Tak więc widzicie teraz sami, co może się stać od pisania pingwinimi piórami. KONIEC ______________________________________ * dudka to część ptasiego pióra, ta "łodyżka" na której wszystko się trzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek A Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 dobre :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Dzięki. Gdzie mi tam do poezji Janykiela, ale staram się jak mogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Pingwinie, ostrzegam! Jeszcze jeden taki wierszyk i wydzielam osobny temat w Pracowni artystycznej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Pingwin to dla ciebie jedna z ulubionych scen z tej komedii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Thay tu wydzieli temat osobny bardzo w wierszyki Pingwina zasobny... Ups! Pingwin to dla ciebie jedna z ulubionych scen z tej komedii Dzięki. Nie wiem, o co tam chodzi, ale dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 (edited) To z komedi Old Dogs to jest czesc jak 3 kolegow probowalo sie dostac nielegalnie do zoo trzeci zostal w obieciach goryla spiewajac mu piosenke... zyjemy pingwiny ooooo kocham pingwiny ja tez... no a pozniej byl atak Tak mi sie skojarzylo z Twoim nickiem Edited January 30, 2012 by Aleksandra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Pewien Pingwin z forum o piórach Do Diamine Registrars dał nura Przez fakt ten fatalny Jest niezmywalym Pierwszym pingwinem mokrym jak kura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 A teraz zobaczymy, czy Adminowie mają dobre poczucie humoru. Jeśli tak - nic się nie stanie, jeśli nie - po mnie. To ja się na wszelki wypadek oficjalnie pożegnam... Za górami, za lasami stoi gdzieś dom z balkonami. A w tym domu, po kryjomu żyje zwierz nie znan nikomu, co gdy tylko dzień się zacznie, wypatruje ofiar bacznie, skrada się, przyczaja i grożnie szczerzy wielkie kły, rzuca sie na swą ofiarę, łamie jej też żeber parę, i pożera całkowicie. No cóż, takie życie, ale zdradzę jedna rzecz: jak zwie się ten groźny zwierz? Niech nie będzie tajemnicą: zwie się..., nie, nie jajecznicą, nie kotletem ani porem ale ADMINISTRATOREM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Cześć, Pingwin. Miło było. Niech na ja tylko znajdę gdzieś ten przepis na potrawkę z pingwina po aleucku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ups! Czyżbym nieświadomie napisał prawdę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardassia Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Eskimosi? Mało prawdopodobne, ich obszary występowania się nie pokrywają Pingwinie, nie martw się, nie pożerają calkowicie... pióra na pewno zostawią... w kolekcji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ups! Czyżbym nieświadomie napisał prawdę? Staramy się nie zawieść pokładanego w nas zaufania. Pióra? Fuj! Stanowczo nie są wieczne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Thay z pingwinem na potrawke moze nie byc tak latwo (video) to wojownicy o lwim sercu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Jak ktoś mnie spróbuje zjeść, zawołam swoich pingwinich kumpli i zrobimy tak, jak na tym video od Aleksandry! Drżyjcie, nędzni śmiertelnicy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Dziczyzna, no po prostu dziczyzna. W dodatku - nieśmiertelna? Pingwin - a tak w ogóle, to wierszem proszę, wierszem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts