pastapolerska Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Wiem, że trochę późno, ale gdyby ktoś miał ochotę się przyłączyć do tematycznego spotkania to serdecznie zapraszam. Termin: Jutro, sobota 31 stycznia, w godzinach od 16 do oporu Miejsce: Wrocław, Księgarnio-kawiarnia "Cocofli", ul. Włodkowica Na razie jest nas sztuk trzy: pani Lisa Miyako i jej Nakaye, Rka i pan Marek D. Wszyscy fajni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ornus Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 A nie planujecie spotkania między 7. a 13. lutego? Akurat wtedy będę we Wrocławiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastapolerska Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Omus, idea Pen Posse to po prostu luźne spotkania, zwoływane, kiedy "jest potrzeba". Zgłaszasz potrzebę więc między 7 a 13 będzie następne. Daj tylko znać który dzień pasuje Tobie najbardziej i jakie godziny. Lisa i ja się dostosujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastapolerska Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 Dzięki za mile spędzony czas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryan Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Ja również dziękuję za mile spędzony czas i te wszytkie cenne rady jakie otrzymałem. p.s. Panna Z. obiecała że następnym razem będzie się bawić z Łapą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ornus Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Omus, idea Pen Posse to po prostu luźne spotkania, zwoływane, kiedy "jest potrzeba". Zgłaszasz potrzebę więc między 7 a 13 będzie następne. Daj tylko znać który dzień pasuje Tobie najbardziej i jakie godziny. Lisa i ja się dostosujemy Czwartek, 12 lutego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ornus Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Czwartek, 12 lutego? Czwartek mi wypadł z powodów rodzinnych. Albo może jednak wtorek, 10 lutego? albo środa 11? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts