visvamitra Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Jakiś czas temu dostałem od forumowiczki z FPN próbki trzynastu atramentów Sailora produkowanych jako marka własna dla japońskich sklepów papierniczych. Czas na Łzy Clowna będące częścią serii atramentów wyprodukowanych przez Sailora dla sklepów Bung Box. Kapitalny kolor, ale o ile nie jest się w Japonii, nie ma się w Japonii znajomych, a zdrowy rozsądek mówi nie wydaniu 40-45 $ za flaszkę atramentu z kosztami przesyłki, można sobie odpuścić Ekspresjonizm abstrakcyjny Krople atramentu na ręczniku kuchennym Software ID Zakres koloru Oxford recycled, 90 g - Kaweco Sport Classic, eyedropper, B Notatnik TeNeues Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Kolor ładny. Szkoda, że będzie raczej trudno dostępny. Pozwoliłem sobie kliknąć w podany przez Ciebie odnośnik. Tekst na tej stronie jest dla mnie w większości zrozumiały za wyjątkiem następującego zdania: ネーミングもラベルもとってもおしゃれ。全部揃えたくなってしまうインク達です! Czy to jakiś idiom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Jak cholera podobne do Noodlersowego Burgunda (który nie jest burgundem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 (edited) Kolor ładny. Szkoda, że będzie raczej trudno dostępny. Pozwoliłem sobie kliknąć w podany przez Ciebie odnośnik. Tekst na tej stronie jest dla mnie w większości zrozumiały za wyjątkiem następującego zdania: ネーミングもラベルもとってもおしゃれ。 全部揃えたくなってしまうインク達です! Czy to jakiś idiom? tak, oznacza on "naprawdę potrzebujesz czterdziestego dziewiątego atramentu!". dosłownie brzmi: "czterdziesta dziewiąta krowa w twojej oborze - dobrze!" Edited January 30, 2015 by kasiasemba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Kasiu, dzięki. Teraz już wszystko jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Dobre, dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelaila Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Podoba mi się kolor, podoba mi się kałamarz, nazwa i grafika na kałamarzu podobają mi się mega, ale... cena wszystko popsuła. :zamykam temat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadzinisko Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Nazwy tych atramentów to dopiero są kapitalne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 zaskakujaco podobny do mojego ulubionego koloru, który sama sobie wyprodukowałam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts