visvamitra Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 (edited) Jakiś czas temu dostałem od forumowiczki z FPN próbki trzynastu atramentów Sailora produkowanych jako marka własna dla japońskich sklepów papierniczych. Ptaki już zrecenzowałem, czas na Deep in the Mountains (Shin-Zen) Kapitalny kolor, ale o ile nie jest się w Japonii, nie ma się w Japonii znajomych, a zdrowy rozsądek mówi nie wydaniu 40-45 $ za flaszkę atramentu z kosztami przesyłki, można sobie odpuścić Ekspresjonizm abstrakcyjny Krople atramentu na ręczniku kuchennym Software ID Zakres koloru Oxford recycled, 90 g - Kaweco Sport Classic, eyedropper, B Porównanie (gęste szlaczki napisane Kaweco Sport Clasic na chłonnym papierze o gramaturze 100). Edited January 13, 2015 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 (edited) kolor prima sort (aczkolwiek na moim nieskalibrowanym monitorze, bliżej mu do noodler's Burma road brown), ale cena... Edyta dała jedno "e" za dużo, także tego. Edited January 13, 2015 by rbit9n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Kolor w moich klimatach. Podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 a nie powiem z czym mi sie kojarzy w tych rozbryzgach.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Kolor super,... a to cieniowanie… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts