Rufus Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Witajcie,ostatnio na zajęciach spadło mi moje Safariątko, człowiek ma na stole przynajmniej 3 pióra różnokolorowe i to postanowiło uciec ;/ Teraz problem jest następujący, stalówka bez problemu wykonuje linie pionowe, ale przy poziomych, pisanych z tą samą siłą, szura po kartce i nie daje się nim pisać, jakby nie dochodził atrament. Coś się da z tym robić? Już nie takie problemy były już naprawiane, tyle, że nie mam bladego pojęcia co jest los. pomożecie? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 W tym modelu najlepiej kupić i wymienić stalówkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Ditto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Owszem, zainwestuj w nową stalkę. Nie powinna być droga i jest raczej łatwo dostępna. Jeśli urzędujesz w Stanowie, to spróbuj zamówić w gouletpens.com. Powinni mieć od ręki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Ups. Zmylił mnie Twój podpis pod avatarem. Mam jakieś stalki Lamy na zbyciu. Jakby co, to daj znać na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadzinisko Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 A jeśli potrzebujesz eFki albo eMki to zajrzyj tutaj: http://thewritingdesk.co.uk/showproduct.php?brand=Lamy&range=Z50+nib&cat=Spares Oba rozmiary są w promocji, a sklep dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Dnia 17.12.2014 o 16:08, Rufus napisał: Witajcie, ostatnio na zajęciach spadło mi moje Safariątko, człowiek ma na stole przynajmniej 3 pióra różnokolorowe i to postanowiło uciec ;/ Teraz problem jest następujący, stalówka bez problemu wykonuje linie pionowe, ale przy poziomych, pisanych z tą samą siłą, szura po kartce i nie daje się nim pisać, jakby nie dochodził atrament. Coś się da z tym robić? Już nie takie problemy były już naprawiane, tyle, że nie mam bladego pojęcia co jest los. pomożecie? Pozdrawiam Rufus, jeżeli masz możliwość, to wklej wyraźne zdjęcie stalówki na forum. Podejrzewam, że odchyliły się skrzydła stalówki. Jeżeli uszkodzenie nie jest duże, to wystarczy chwila i pióro będzie jak nowe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts