visvamitra Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 (edited) Sailor robi najlepsze atramenty. To moje zdanie. Nie jest obiektywne. Możecie się z nim nie zgadzać. Ja i tak wiem swoje Brown to atrament z serii Jentle z 2007 r. Próbkę dostałem dzięki uprzejmości kanadyjskiej forumowiczki z FPN. Trochę mam jej to za złe. Dlaczego? Bo jest to jeden z najciekawszych brązów, jakie w życiu widziałem. I chciałbym flaszkę. A flaszek na rynku nie ma już od dawna. W 2007 pisałem jeszcze cienkopisami Bica. W każdym razie, gdyby ktoś z weteranów (czyli osób, które w latach 2006-08 były w temacie) miał flaszkę i jej nie używał, chętnie ją odkupię. Ekspresjonizm abstrakcyjny Krople atramentu na ręczniku kuchennym marki Queen Software ID: Zakres koloru Oxford - Kaweco Sport Classic, eyedropper mode, broad nib Edited December 16, 2014 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 To chyba pierwszy atrament, który wypada lepiej na piśmie niż w ekspresjonistycznym dziele Świetny kolor,zadziwiająco cieniuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Bardzo fajny,... nawet bardzo, bardzo,... a zwłaszcza cieniowanie szkoda tylko, że niedostępny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 To chyba pierwszy atrament, który wypada lepiej na piśmie niż w ekspresjonistycznym dziele Świetny kolor,zadziwiająco cieniuje. Dokładnie Bardzo fajny, no ale skoro nie ma go już w sprzedaży to w sumie chyba nie ma co się nad nim zastanawiać Zresztą jest tyle ciekawych atramentów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted December 16, 2014 Author Report Share Posted December 16, 2014 @Mariusz - zgadzam się, jest wiele ciekawych atramentów. Rzecz w tym, że ten bije je na głowę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 @Mariusz - zgadzam się, jest wiele ciekawych atramentów. Rzecz w tym, że ten bije je na głowę To tym bardziej szkoda, że go już nie produkują... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts