visvamitra Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Spółka J. Herbin jest firmą z tradycjami, na rynku funkcjonuje od 1670 roku. W oficjalnej linii dostępnych jest 30 kolorów: Planuję przygotować zestawienie całej linii 30 kolorów (bez serii 1670). Próbkę Cacao du Bresil odlałem wczoraj na spotkaniu PWF od Endera, za co uprzejmie dziękuję. Atrament ten jest w miarę. Nie opdoba mi się jakoś szczególnioe, ale też mnie od niego nie odrzuca. Może być, może nie być. Gdybym miał kałamarz, używałbym go może raz na dwa lata. Ekspresjonizm abstrakcyjny (czyli strzał strzykawką napełnioną atramentem na kartkę Mondi o gramaturze 120g) Krople atramentu na ręczniku kuchennym marki Queen Software Id Esquisse papier satynowany z sieci E'Leclerc - Kaweco Sport Classic, eyedropper, broad nib Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Nie... jest mdły, mało nasycony. Zdecydowanie nie w moim guście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Wodniste to kakao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Nie,.. no właśnie, że całkiem fajny,... wyjątkowy,... bo jedyny brązowo - szary,... tak,... właśnie tak bym go nazwał,... i razem z Lie de thé stanowią dla mnie parę niebanalnych i jakże niezwykłych brązików,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 U mnie chodzi w semiflexie i wygląda jakoś inaczej. Ciemniejszy i jakby mniej brązu miał. Lubię go, dobrze płynie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts