visvamitra Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Standardgraph Zeichentechnik GmbH to niemiecki producent artykułów kreślarskich, piśmiennych i kaligraficznych. Mają w oferciedwadziescia cztery atramenty o niezłych właściwościach, w tym kilka atramentów o naprawdę ciekawych kolorach. Obecnie staram się dobrać do wszystkich. jestem optymistą. Uda się. Kiedyś. Gdyby ktoś miał coś w szufladzie i chciał się podzielić to na razie mam: Orange, Himmelblau, Zypressgrun, Kaffebraun, Feigenbraun, Vergiscośtamcośtam (forget - me - not) i Schilfgrun Fliederrosa (Lilac Rose) to delikatny kolorek, nie jest zły, choć raczej kobiecy (mimo że jestem przeciwko stereotypom nasuwa się mi takie skojarzenie). Sam bym nie używał, ale też mnie nie odrzuca. Wyraz twórczej ekspresji użytkownika strzykawki z atramentem Krople atramentu na ręczniku kuchennym marki Queen (dostępnym w znanej sieci dyskontów) SOFTWARE ID Zakres koloru Kalendarz - Kaweco Classic Sport. Eyedropper mode, broad nib Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Jak nie przepadam za fioletami, to ten wydaje mi się przyjemny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Niby ładny ALE jakiś taki... hmmm. Nie wiem jak to ująć, bo generalnie wydaje się być przyjemnym kolorem, ale jednak chyba wybrałbym inny w tej kategorii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Kiedyś znudził mi się fiolet. Ale teraz oglądając te plamy pomyślałem, że chętnie wrócę do tego klimatu dla wyróżniania niektórych fragmentów tekstu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 w ciemnych partiach nawet ladny, w jasnych nuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelaila Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Nie podchodzi mi. Kompletnie nie moja bajka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts