linux923344 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Parker Froniter To mój ulubiony i najnowszy dobytek mojej kolekcji Jestem w klasie licealnej i pióro nadaję się do wszystkich rodzajów papieru. Stalówka F. Ręka się nie męczy. Pióro pisze gładko. W załączniku próba pisma Pozdrawiam Marcin (linux923344) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 moze nie poznales innych atramentow/pior Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 sudo su # cześć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linux923344 Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 Mam jeszcze Jottera i Reflex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iza Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Spróbuj czegoś z innej "stajni" niż Parker, a.... poczujesz różnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 sudo su # cześć! sudo ku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 (edited) sudo apt-get update sudo apt-get install lista-pior-i-atramentow Cześć Edited November 13, 2014 by iAndrew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 sudo apt-get update sudo apt-get install lista-pior-i-atramentow Cześć Ja tam wolę Fedorę. sudo su yum update... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ja tam wolę Fedorę. sudo su yum update... Mnie bardziej przekonało Ubuntu, a wybierałem z kilku różnych dystrybucji i po przetestowaniu zostałem z systemem, który mi się zbytnio nie narzucał i był transparentny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Parker Froniter A mnie się zdaje że to Parker Frontier ;-) Mam ze 2 takie i bardzo ładnie się sprawują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Mnie bardziej przekonało Ubuntu, a wybierałem z kilku różnych dystrybucji i po przetestowaniu zostałem z systemem, który mi się zbytnio nie narzucał i był transparentny To samo sądzę o Fedorze Mnie Ubuntu (po dość długim używaniu) wściekło Unity. Miałem z nim kontakt od wersji 8.10... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 To samo sądzę o Fedorze Mnie Ubuntu (po dość długim używaniu) wściekło Unity. Miałem z nim kontakt od wersji 8.10... Ja zaczynałem od 6.06, później długa przerwa na openSUSE i powrót w wersji 12.04, gdzie Unity już było stabilne. Teraz 14.04 i na Unity złego słowa nie powiem Ale OT robimy koledze w recenzji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silesiaus Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 czasami trafi się dobrze piszący Parker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linux923344 Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 Ja zaczynałem od 6.06, później długa przerwa na openSUSE i powrót w wersji 12.04, gdzie Unity już było stabilne. Teraz 14.04 i na Unity złego słowa nie powiem Ale OT robimy koledze w recenzji Wolę Gentoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 wolę miętę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ja zaczynałem od 6.06, później długa przerwa na openSUSE i powrót w wersji 12.04, gdzie Unity już było stabilne. Teraz 14.04 i na Unity złego słowa nie powiem Ale OT robimy koledze w recenzji w czym?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 w czym? w recenzji skarbie, w recenzji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 No i muszę zgodzić się z Kasią w pełnej rozciągłości. Trudno to nazwać recenzją. Nowy Kolego @linux923344, nie przyłożyłeś się zanadto. Nie napisałeś za wiele o samym piórze, fotki też wiele nie ukazują, a do tego literówka w nazwie modelu, którą konsekwentnie powtarzasz zarówno w temacie, jak i w treści. Trochę tak na "odwal się" tę "recenzję" popełniłeś…tak "licealnie", a nawet "gimnazjalnie"… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 No i muszę zgodzić się z Kasią w pełnej rozciągłości. Trudno to nazwać recenzją. Nowy Kolego @linux923344, nie przyłożyłeś się zanadto. Nie napisałeś za wiele o samym piórze, fotki też wiele nie ukazują, a do tego literówka w nazwie modelu, którą konsekwentnie powtarzasz zarówno w temacie, jak i w treści. Trochę tak na "odwal się" tę "recenzję" popełniłeś…tak "licealnie", a nawet "gimnazjalnie"… Daj spokój nowemu Odważył się, dobrze, każdy kiedyś zaczynał. Chciał się podzielić radością po prostu. Trzeba się cieszyć, że 'młodzi piórem piszo' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) Ja tam wolę Fedorę. sudo su yum update... Piotrek rozczarowałeś, mnie. Zdecydowanie wybieram FreeBSD. Edited November 14, 2014 by endoor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Piotrek rozczarowałeś, mnie. Zdecydowanie wybieram FreeBSD. Ma fajny system zarządzania pakietami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Ja tam wolę Fedorę. właściwie, to wolę pork pie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Pfff, ja jeszcze na C-64 śmigam. Tylko telewizor musiałem wymienić. Teraz Giana Sisters na 46 calach w 3D wymiata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHAL Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Oczywiście to wszystko jest w temacie postu " Parker Frontier " gratuluję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Pfff, ja jeszcze na C-64 śmigam. Tylko telewizor musiałem wymienić. Teraz Giana Sisters na 46 calach w 3D wymiata ja mam 65XE, tylko telewizora mi brakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts