visvamitra Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Sherwood Green to fantastyczna zieleń, jedna z najładniejszych, jakie znam. Śmiało może konkurować z Moss Green Grafa. A właściwie mogłaby, gdyby nie jedno. Czas schnięcia. Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi. Za długi. Jeszcze po kilku minutach tekst napisany na satynowanym papierze lekko smuży, jak się po nim przejedzie celowo i złośliwie dłonią. Szkoda, bo kolor jest genialny. KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW MÓJ PROGRAM GRAFICZNY WIDZI TEN KOLOR MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU (użyłem narzędzia gradient w PSie, zaznaczyłem partie jasne i ciemny, w rezultacie powstał taki gradient - dla papieru OXFORD) INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Private Reserve Kolor: Sherwood Green Nasycenie: silne Przepływ: bardzo dobry Cieniowanie: eleganckie, mnie się podoba SKANY (Pismo + cieniowanie): W kalendarzu LEB MODEL, Kaweco Classic Sport, Eyedrooper, blaszka B RHODIA Edited November 7, 2014 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Rzeczywiście, bardzo ładna. Co więcej, nawet ładniejsza w piśmie niż w kleksie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Łał - kolor genialny... Co prawda z zieleniami mam tak, że podobają mi się, ale jakoś nie mogę się przekonać do pisania nimi. Natomiast patrzenie na ten kolor to sama przyjemność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHAL Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Za zielonymi nie jestem absolutnie ale ten odcień jest dość przyzwoity, recenzja jak zwykle na duże + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Chyba będę musiał wypróbować w realu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Chyba będę musiał wypróbować w realu to w Realu mają takie atramenty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts