visvamitra Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) De Atramentis wyprodukowało dla Amazona serię pięciu atramentów noszących nazwy minerałów i zamkniętych w ciekawie wyglądających kałamarzach. W moje ręce wpadły na chwilę Citrin i Rubin, odbiorca docelowy pozwolil mi pstryknąć fotki flaszkom i odlać sobie trochę inkaustów. Na pierwszy ogień pójdzie Cytryn. KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW MÓJ PROGRAM GRAFICZNY WIDZI TEN KOLOR MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU INFORMACJE / PARAMETRY Producent: De Atramentis Kolor: Citrin Zdjęcie kałamarza W rzeczywistości kałamarz ma pojemność 50 ml, rąbnęli się na etykiecie i pewnie producent nie chciał etykiet wyrzucać. Nasycenie: silne Przepływ: bardzo dobry Cieniowanie: eleganckie, mnie się podoba W kalendarzu LEB MODEL TWSBI 580 ze stubem 1,1 Edited November 3, 2014 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHAL Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Ciekawostka z tą pojemnością nie kwestionuję twojej pewności ale pan Stefan też chyba został wprowadzony w błąd http://www.abernatopen.pl/atrament-janson-amazon-style,p,5,188,2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 No ja wiem, ale wierz mi - jest 50 ml. To są duże kałamarze, na kałamarzu Rubinu widnieje już napis 50 ml. Pewnie wrzucę jeszcze w tym tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Śśśśśświetny kałamarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Może i ładny, ale raczej niepraktyczny. Sam kolor daje nieźle po oczach Jednak to nie dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Codzienne użytkowanie to troszeczkę przesada:). Nie kupie - jakoś mnie nie przekonuje - tak, jakby czegoś mu brakowało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts