visvamitra Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 W ubiegłym roku przeprowadziłem dwa zamówienia grupowe atramentów L'Artisan Pastellier z serii Callifolio. Nie wszyscy je pokochali, ale ja bardzo "kalafiory" polubiłem. Inti stało się moim ulubionym atramentem, Itzmana i Oconto również są w czołówce. Kilka innych systematycznie przepływa przez moje pióra. Lubię je i już. Planuję w tym roku zamówienie grupowe - prawdopodobnie w listopadzie. Dlaczego w listopadzie? Chcę najpierw zrobić zestawienie łączne wszystkich kolorów z tej serii. Bonne Esperance. Niestety znowu jest nudno. Atrament ma dobre właściwości, ale to zupełnie nie moja bajka. KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW MÓJ PROGRAM WIDZI TEN KOLOR MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU (użyłem narzędzia gradient w PSie, zaznaczyłem partie jasne i ciemne, w rezultacie powstał taki gradient) W kalendarzu - Kaweco Sport, blaszka B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Taki tez trzeba mieć w jakimś piórze jak czerwienie, brązy i zielone nie są na miejscu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 sie mi podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 kapkę zielonego i byłaby moja bajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 kapkę zielonego i byłaby moja bajka Tylko nie zielonego, bo jeszcze się zrobi cos w rodzaju Watermana BB brrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadzinisko Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Taki tez trzeba mieć w jakimś piórze jak czerwienie, brązy i zielone nie są na miejscu . Dobry zielony jest zawsze na miejscu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 jakos nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 A dla mnie tak,... Mam już 4 niebieskie Callifolio, w tym powyższy, wszystkie podobne,... ale inne,... i postanowiłem 2 niebieskie dodatkowo nabyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts