visvamitra Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 W ubiegłym roku przeprowadziłem dwa zamówienia grupowe atramentów L'Artisan Pastellier z serii Callifolio. Nie wszyscy je pokochali, ale ja bardzo "kalafiory" polubiłem. Inti stało się moim ulubionym atramentem, Itzmana i Oconto również są w czołówce. Kilka innych systematycznie przepływa przez moje pióra. Lubię je i już. Planuję w tym roku zamówienie grupowe - prawdopodobnie w listopadzie. Dlaczego w listopadzie? Chcę najpierw zrobić zestawienie łączne wszystkich kolorów z tej serii. Bosphore poprawiono. Nie przypomina już błot, ale wciąż jest to kolor po prostu nudny. KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW MÓJ PROGRAM WIDZI TEN KOLOR MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU (użyłem narzędzia gradient w PSie, zaznaczyłem partie jasne i ciemne, w rezultacie powstał taki gradient) W kalendarzu - Kaweco Sport, blaszka B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Chyba go tym razem zamówię jak znowu zrobisz akcję. Mnie akurat te klimaty bardzo pasują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Jedyny BB, jaki mi wpadł w oko, to ten od Crossa, ale nie na tyle, żebym na inne BB popatrzyła łaskawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 W sumie nie przepadam za tym atramentem, ale muszę przyznać, że w stubie 1,1 TWSBI i na papierze CIAK daje radę: TWSBI 580, CIAK paper, stub 1,1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Niezły. W klimacie Diamine Chopin, choć od niego jaśniejszy. Kasia zabroniła tankować Diamine, to może sobie właśnie ten zamówię w ramach zakupu zbiorowego... Dzięki za recenzję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 (edited) Atrament, w skrócie mówiąc, niefajny. Dobry Bosfor to jest tu, o!https://www.youtube.com/watch?v=IrHPcEpNKac Edited August 6, 2015 by bosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 Dotąd miałem o tym atramencie złe zdanie, ale właśnie wypisuję pierwszą nabitkę TWSBI i muszę przyznać, że w tym duecie podoba mi się. Szok i niedowierzanie, ale tak jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Dotąd miałem o tym atramencie złe zdanie, ale właśnie wypisuję pierwszą nabitkę TWSBI i muszę przyznać, że w tym duecie podoba mi się. Szok i niedowierzanie, ale tak jest. Zgadzam się z Tobą. Ten sam atrament, w niektórych piórach jest do niczego, a w innych wręcz zadziwia swoim pięknem. Również mi się ten stub 1.1 bardzo podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Nie podoba mi się. Dzięki za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts