visvamitra Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 W ubiegłym roku przeprowadziłem dwa zamówienia grupowe atramentów L'Artisan Pastellier z serii Callifolio. Nie wszyscy je pokochali, ale ja bardzo "kalafiory" polubiłem. Inti stało się moim ulubionym atramentem, Itzmana i Oconto również są w czołówce. Kilka innych systematycznie przepływa przez moje pióra. Lubię je i już. Planuję w tym roku zamówienie grupowe - prawdopodobnie w listopadzie. Dlaczego w listopadzie? Chcę najpierw zrobić zestawienie łączne wszystkich kolorów z tej serii. Heure Doree ma ładny kolor, który można podziwiać, kiedy położy się grubą warstwę atramentu na papierze. Niestety jest to atrament o słabym nasyceniu i ma problemy z przepływem. Raczej nie polecam (miomo że sam kolor bardzo mi się podoba). KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW MÓJ PROGRAM WIDZI TEN KOLOR MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU (użyłem narzędzia gradient w PSie, zaznaczyłem partie jasne i ciemne, w rezultacie powstał taki gradient) W kalendarzu - Kaweco Sport, blaszka B Notatnik Franklin-Christoph, Lamy Al-Star, blaszki M i stub 1,5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadzinisko Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Słoiczki Gerbera mi się przypomniały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Złotawy i jesienny, dzisiaj mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Kolor dziwaczny... Ale cieniowanie zjawiskowe Jestem skonfundowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolife1974 Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Mnie się podoba. Niekoniecznie "sezonowe" Choć jesień już się zadomowiła jestem na przysłowiowe: "tak". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts