Czarodziej Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 (edited) Witam. Do mojej małej stajni zawitał nowy nabytek. Na skuwce jest napis GLASFEE i pod spodem 773 Zwierzył mi się że nie wie skąd na pewno pochodzi, rozpacza gdyż nie wie czy jest w całości oryginalny, chciałby wiedzieć o sobie coś wiecej. Może ktoś jemu pomoże? Glasfee będzie wdzięczny Znalazłem tylko takie info - ale... http://www.merkurit.info/orion/ Na dole widać glassfee - skuwka taka sama, ale reszta... szklana stalówka Pisze ładnie, w pełni sprawny, wymaga tylko wypolerowania No i jak znajdę trochę czasu, to przywrócę złocenie klipsa Załączam fotki Edited September 20, 2014 by Cyb0rg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Niemieckie piórko vintage chyba. Taki standard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted September 21, 2014 Author Report Share Posted September 21, 2014 (edited) Niemieckie piórko vintage chyba. Taki standard. Nurtuje mnie ta szklana (chyba) stalówka Edited September 21, 2014 by Cyb0rg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Mam taką sylwetkę z innym printem, no i na drugim końcu jest... ołówek. Podejrzewałem produkcję amerykańską Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts