Czikosz Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Witajcie, oto galeria Gromowładnego! Kilka zdjęć pudełka i różnych części pióra. Zdjęcia stalówki i ujęcie kwadratury koła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Stalowka wyglada jak pedzelek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czikosz Posted September 17, 2014 Author Report Share Posted September 17, 2014 No faktycznie przypomina wyglądem pędzelek! Tu się zgadzam, ale zapewniam, że do miękkości pędzelka jej daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Jakoś nie w moim typie to pióro. Zamknięte jeszcze mi się podoba... i jedynie wtedy. Estetycznie zupełnie nie przekonuje mnie ten ogromniasty napis. Nieproporcjonalnie mała stalówka też uroku nie dodaje, choć ten brak proporcji zauważalny jest zależnie od punktu widzenia. Oczywiście nie odmawiam użyteczności, a nawet wygody gdyż z wyglądem nie musi to iść w parze. Jeśli tylko wygodnie się nim pisze i wiążą się z nim miłe wspomnienia - gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Stalówka wygląda jak wyjęta z Hero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 (edited) Fotka z okularami - super Edited September 18, 2014 by Felicja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pior_nick Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Więcej takich niepochlebnych komentarzy i może Inahon obniży cenę, a wtedy........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Ogólnie lubię Sheaffery. Wygląda, że bardzo fajnie się nim pisze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Mam w ręku co jakiś czas wersję czerwoną. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach. Aczkolwiek stylistyka specyficzna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Dzięki za zdjęcia. pióro - będę szczery - jedno z najbrzydszych, jakie w życiu widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amato Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Jakoś nie w moim typie to pióro. Zamknięte jeszcze mi się podoba... i jedynie wtedy. Estetycznie zupełnie nie przekonuje mnie ten ogromniasty napis. Nieproporcjonalnie mała stalówka też uroku nie dodaje, choć ten brak proporcji zauważalny jest zależnie od punktu widzenia. Oczywiście nie odmawiam użyteczności, a nawet wygody gdyż z wyglądem nie musi to iść w parze. Jeśli tylko wygodnie się nim pisze i wiążą się z nim miłe wspomnienia - gratuluję Mam bardzo podobne odczucia. Ten napis jest tak duży, że pióro wygląda tak, jakby zaprojektował je początkujący marketingowiec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Recenzja fajna, grunt że pióro podoba się właścicielce. Ja gustuję w starych piórach, nowoprodukowane jakoś tak mniej do mnie przemawiają. Czikosz, masz jakieś stare pióra Sheaffera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 słegowy ten napis na sekcji co by nie pomylic z czym innym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Ja mam białe i uważam, że pewne pióra bardzo dobrze pasują do niektórych sportowych samochodów. Taranis jest właśnie takim piórem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Mój gust jest... chyba dość dyskusyjny, no ale czego wymagać od kobiety, której samochodem marzeń jest Marauder o taki chociażby. Taranis mi się podoba, zbieram na białego ze złotem, którego zdjęcie powyżej wstawił niezawodny Inahon. Czikosz, nie zniechęcaj się, fajnie ująłeś detale i lubię oglądać takie galerie piórowe od serca, katalogowe zdjęcia są takie bezduszne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 a moim wymazonym jest mercedes gelenda z v12 :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Czikosz, nie zniechęcaj się, fajnie ująłeś detale i lubię oglądać takie galerie piórowe od serca, katalogowe zdjęcia są takie bezduszne... Aniu, to jest dziewczyna. Ja mam białe i uważam, że pewne pióra bardzo dobrze pasują do niektórych sportowych samochodów. Taranis jest właśnie takim piórem... na pióro to jeszcze uzbieram, ale z samochodem gorzej. nie chce kto kupić lekko spanachanej nerki? faktycznie biały ze złotym lepiej się komponuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Fajne, ale dodatki do piór jeszcze lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 o matko, znowu...? najpierw z mormegila zrobiłam kobietę, teraz z Czikosz faceta... szlag by to i potwornie mi głupio i przepraszam i ogólnie to Babcia prosi o wybaczenie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 @rbit9n - mam wrażenie, że na to auto jedna nerka by nie starczyła @Ann - wow. Zabiłaś mnie tym Marauderem. Ale fakt. Pasuje do Rotringa Core Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Ja mam białe i uważam, że pewne pióra bardzo dobrze pasują do niektórych sportowych samochodów. Taranis jest właśnie takim piórem... I właśnie takie mam i właśnie że mi się podoba. Wiem, wiem... de gustibus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 I właśnie takie mam i właśnie że mi się podoba. Wiem, wiem... de gustibus... Ale masz pióro, czy Lambo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 I właśnie takie mam i właśnie że mi się podoba. Wiem, wiem... de gustibus... Dasz się kajtnąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 @rbit9n - mam wrażenie, że na to auto jedna nerka by nie starczyła @Ann - wow. Zabiłaś mnie tym Marauderem. Ale fakt. Pasuje do Rotringa Core spoko, spoko. mam dwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Ale masz pióro, czy Lambo? Lambo dawali w promocji do pióra, ale ma za mały bagażnik, że by zmieścić moje piórka, więc zrezygnowałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts