visvamitra Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 W moim odczuciu trudno znaleźć w Polsce atramenty, które oferowałaby lepszy stosunek ceny do jakości od produktów spółki Rohrer & Klingner. To są bardzo dobre atramenty. Próbkę solferino dostałem od Mac.Kozinskiego, za co uprzejmie dziękuję. KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW CHROMATOGRAFIA MÓJ PROGRAM GRAFICZNY WIERZY, ŻE SEPIA WYGLĄDA MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU (użyłem narzędzia gradient w PSie, zaznaczyłem partie jasne i ciemne, w rezultacie powstał taki gradient - dla papieru kalendarzowego) INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Rohrer & Klingner Kolor: Solferino Opakowanie: 50 ml Nasycenie: bardzo silne Przepływ: bardzo dobry w Pilocie 78G z blaszką B i w Baoerze 700 Cieniowanie: obecne, intrygujace Uwagi: mocarny jest Wysychanie: SKANY I ZDJĘCIA (Pismo + cieniowanie): W kalendarzu LEB MODEL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Kolor dość żywy, ale podoba mi się. Podobnie jak recenzja, ale recenzja podobałaby mi się nawet gdyby kolor się nie podobał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac.kozinsky Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Czasem potrzebna jest odbrobina szaleństwa, żeby przetrwać miesiące z deficytem światła słonecznego. Dlatego lubię mieć takie kolory na podorędziu Dzięki za recenzję. Jest szansa na zestawienie zbiorcze all-in-one R&K? Pozdrawiam, Mac Ps.: Słowo "Sepia" zakradło się podstępnie do tej recki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 15, 2014 Author Report Share Posted September 15, 2014 @Mac - zestawienie jest prawie gotowe. Sądzę, że na 80 % pojawi się w sobotę na łamach forum. Muszę jeszcze obrobić skany i pstryknąć kilka fotek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac.kozinsky Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Bardzo ładny. Dzięki za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Bardzo ładny. Dzięki za recenzję Lecisz z tłuczeniem postów jak burza i nawet nie zauważyłeś, że wykopujesz wątek, który ma prawie rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 4, 2015 Author Report Share Posted July 4, 2015 No ale testy atramentów się nie przeterminowują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Niby nie, ale co innego odgrzać kotleta jakąś ciekawą informacją/odkryciem czy erratą do recenzji, a co innego wykopywać nic niewnoszącym "ładny, dzięki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 4, 2015 Author Report Share Posted July 4, 2015 (edited) Jako zaprawiony w bojach recenzent doceniam komentarz typu dziękuję. Nie każdy ma dany atrament, ale fajnie, kiedy ktoś w taki prosty sposób docenia czyjąś pracę. Pamiętam, że kiedy odkryłem to forum też komentowałem sporo pod starymi postami. Nie dlatego, że chciałem nabić posty, tylko dlatego, że mi się podobały i chciałem podziękować komuś za włożoną pracę Edited July 4, 2015 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Ja Ci do pięt nie dorastam w dorobku recenzenckim, ale rozumiem to uczucie i sam lubię feedback pod moimi recenzjami. Tymczasowo z czasem gorzej i nie mogę się zebrać do poskanowania tego, co mam :/ A tu to się odzywają tyko moje stare moderatorskie przyzwyczajenia z innych miejsc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts