WojtiGazdi Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Atrament o kolorze niezapominajek, ale też o ich zapachu. Ja co prawda nie czuję tam żadnego zapachu, ale niech będzie, że jest to atrament perfumowany. Kolor jasno niebieski, wpadający w turkus. Pióro Waterman Carene, stalówka F, blok szkolny Papirus II Bardzo dobre właściwości - dobry przepływ, nie zasycha, nie strzępi i nie przebija. Fajnie cieniuje. Z wodą przegrywa wręcz błyskawicznie: Pozdrowionka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 ładny kolor, ale chyba bym oszalała jakbym miała nim na codzień pisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 potrzebne do niego jakieś nagie pióro, dla TWSBI jak znalazł! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadzinisko Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Przypomina i kolorem i cieniowaniem Pelikana turkusowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 ładny kolor, ale chyba bym oszalała jakbym miała nim na codzień pisać Kiedyś machałam 3h turkusem wypracowanie na maturę próbną i potem nie mogłam na niego patrzeć jakieś pół roku... Tak, coś w tym jest, lekkie szaleństwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoN` Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Kiedyś machałam 3h turkusem wypracowanie na maturę próbną i potem nie mogłam na niego patrzeć jakieś pół roku... Tak, coś w tym jest, lekkie szaleństwo Ja zaliczenie z filozofii napisałem fioletem Akkeramana... Do dzisiaj nie wiem czy dostałem 3.0 dlatego, że kolor się podobał czy wręcz przeciwnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Ja zaliczenie z filozofii napisałem fioletem Akkeramana... Do dzisiaj nie wiem czy dostałem 3.0 dlatego, że kolor się podobał czy wręcz przeciwnie... Gdybym była sprawdzającym, to by mnie chyba takie jasne atramenty tylko rozjuszały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Ja wam powiem, że jak sprawdzam prace, to jeśli się trafi raz na ruski rok jakaś napisana piórem, jestem taka szczęśliwa, że już na atrament nie zwracam uwag choć zazwyczaj jest to po prostu parker świnka albo waterman blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Ja wam powiem, że jak sprawdzam prace, to jeśli się trafi raz na ruski rok jakaś napisana piórem, jestem taka szczęśliwa, że już na atrament nie zwracam uwag no tak... Otoczona przez pióromaniaków zapominam, że nadal większość to długopisiarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 ładny kolor, ale chyba bym oszalała jakbym miała nim na codzień pisać są skuteczne leki na szaleństwo. tylko po co się truć? ja się zatrułem piwem z Uherców Mineralnych i to mi wystarczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Ja wam powiem, że jak sprawdzam prace, to jeśli się trafi raz na ruski rok jakaś napisana piórem, jestem taka szczęśliwa, że już na atrament nie zwracam uwag choć zazwyczaj jest to po prostu parker świnka albo waterman blue Tak z czystej ciekawości - czy patrzysz na taką pracę, napisaną piórem, przychylniej lub czy sądzisz, że podświadomie możesz to robić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts