Maguda Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Witam Wszystkich! Na tym forum pojawiłam się dzisiaj Od dziecka piszę piórem, choć znawcą nie jestem. Dziś przeszukałam tu sporo wątków, sporo wyczytałam, jestem ciut mądrzejsza, ale... Moje ukochane pióro mocno chlapie i po naprawie chlapie nawet bardziej i naszło mnie, że to chyba czas na coś nowego. Lubię cienko piszące pióra, najlepiej F lub EF i takiego szukam. Ostatnio bardzo chciałam coś "kobiecego" w kolorze białym. Ale dziś zobaczyłam na żywo w sklepie pióro Aurora Magellano i chwyciło mnie za serducho. Piękne, smukłe, cieszy oko. Nic nie wiem o tej marce ani o piórze. Czy ktoś z Was zna? Ma jakąś opinię? Podzieli się? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Myślę, że tutaj najwięcej do powiedzenia może mieć kolega Inahon, Aurore zna dość dobrze Sam jestem ciekawy opinii, pióro wszak bardzo zgrabne i z ciekawie wyglądającą stalówką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maguda Posted August 9, 2014 Author Report Share Posted August 9, 2014 Czekam zatem na kolegę Inahona. Bo ta Aurora taka ładna, że ech...Stalówka po wyglądzie mi wiele obiecuje w temacie cienkiego pisania. Ładna jest. Całe pióro takie ładne...@@ Wiem, powtarzam się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Aurory ta dobre pióra. Myślę, ze nie ma dużego ryzyka a jeśli pióro podoba ci się, warto spróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maguda Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 Nie mogłam się doczekać opinii. Nie mogłam przestać myśleć o Aurorze. Nabyłam, właśnie zatankowałam i jestem zachwycona. Absolutnie zachwycona. Cieszę się, że na nią trafiłam )) Tylko tak się zastanawiam, dlaczego tak w sumie kobiece pióro nazywa się Magellano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Tego nie wiem, ale jeśli miałabyś kiedys czas i ochotę pstryknąć parę fotek, napisać coś o Aurorze, to nie tylko ja z przyjemnością bym o tym przeczytał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAdi Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Gratulacje zakupu! Czekamy na jakieś fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 No, bez żartów. Aurora to klasa sama dla siebie, nie powinno być żadnych kłopotów. Będzie Ci służyć długie lata. Świetny wybór. A o nazwach lepiej nie dyskutujmy - to, co marketingowcy wymyślają czasem nadaje się,,, Eee, nieważne... )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maguda Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Strasznie się cieszę. Na pewno wrzucę jakieś foty, ale dajcie mi ciut czasu. Thay, nie znałam wcześniej Aurory, w sumie to widziałam wcześniej logo, ale z niczym nie kojarzyłam. Znaczy, z niczym więcej niż atramentem Ale już odrobiłam zadanie, poszperałam, popatrzyłam a teraz mogę sobie własne zdanie wyrobić. Na pewno jeszcze napiszę o tym piórze Miłego dnia wszystkim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts