Emilia43 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Witam serdecznie, przeszukiwałam a. i inne portale aukcyjne lecz niegdzie nie mogłam natrafić na w/w pióro. Mianowicie poszukuje informacji na temat wartości tego oto pióra. Odnalazłam je podaczas przeprowadzki w starych dokumentach. Czy ktoś może napisać dwa słowa na jego temat? z góry dziękuje p.s Jeżeli temat w złym dziale to przepraszam bardzo i proszę o przeniesienie :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrusss Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Jedynie sentymentalna. Wartosc rynkowa raczej niestety pomijalna - ok. 20 zl. Zatankuj, zobacz jak dziala jesli nie drapie i nie przerywa, to moze jest mala szansa, ze zlapiesz bakcyla piorowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Bardziej bym się bał, że skuwka szybko zapełni się atramentem. Pamiętam z czasów podstawówki, że tak się z tych piór wyleczyłem. Jedyna ciekawostka to może fakt, że w owym czasie to polskie przecież pióro było uważane za... podróbkę chińskiego Hero. O klasyku Parkera mało kto wówczas słyszał.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts