visvamitra Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) Sun Never Sets to ciekawy pomarańcz, który Noodler's przygotował kiedyś dla sklepu Swisher pens. Ciecz sprawia wrażenie zawiesistej i wygląda podejrzanie, ale w piórze zachowuje się grzecznie. Pokażę resztkę próbki nicponiowi, jak go spotkam, może on będzie wiedział, czemu ten płyn jest taki dziwny. Atrament rozbryzgany na tanim papierze ksero Kilka kropli atramentu na ręczniku kuchennym Mój program graficzny widzi ten kolor (mniej więcej) tak: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Noodler's Kolor: Sun Never Sets Opakowanie: kałamarz o objętości 90 ml Cena:? Nie wiem, czy można go jeszcze dostać. Nasycenie: silne Przepływ: bardzo dobry w Pilocie 78 G z blaszką B Cieniowanie: obecne Jakość linii: dobra, ale na niektórych papierach strzępi Osadzanie się na stalówce: minimalnie Wpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: szybki Wysychanie: OK MOJA OCENA: Ciekawy ZDJĘCIA FIRMOWY NOTATNIK Na skanach tekst napisany w kalendarzu wygląda tak: W moim odczuciu za dużo tu żółtego, dlatego patrzcie raczej na zdjęcia. Edited July 24, 2014 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) Dzięki za recenzję. Niestety nie przepadam za takimi żarówkami Edited July 24, 2014 by empi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inekane Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nope. Apache Sunset bije go na głowę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nope. Apache Sunset bije go na głowę. Co znaczy "nope"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inekane Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nie. A użyte było w kontekście ankiety - to kolor nie w moim guście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Cytując za pewnym pisarzem - "niebrzydka rzecz, ale czy ma jakieś zastosowanie praktyczne?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 Ma - ja piszę na pomarańczowo Wprawdzie nie tym atramentem tylko Standardgraphem albo Yu-Yake Pilota najczęściej, ale ten jest dostatecznie czytelny, żeby nim pisać na co dzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Mnie osobiście by męczył, ale skoro Tobie się podoba, to nic mi do tego Reszta właściwości wydaje się na bardzo przyzwoitym poziomie, ale to w końcu Noodler's... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts