ArielN Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Drodzy Forumowicze,właśnie zakończył się remont Kawiarenki. Wykonawca stanął na wysokości zadania i terminowo zrealizował zlecenie. Rozbudowa objęła rozszerzenie forumowej pijalni kawy, herbaty i czekolady o cztery nowe subfora:- Recenzje książek;- Recenzje komiksów;- Recenzje filmów;- Recenzje płyt muzycznych.Od dziś, w gwarnej Kawiarence, możecie zamieszczać swoje recenzje polsko- lub obcojęzycznych pozycji godnych, Waszym zdaniem, polecenia pozostałym Forumowiczom.W subforum „Recenzje książek” publikujcie przemyślenia dotyczące pozycji, które nie dotyczą piór wiecznych, atramentów itp. Na te z kolei miejsce znajduje się w dziale „Książki o piórach wiecznych i kaligrafii” umieszonym bezpośrednio nad działem „PWF dla sztuki” (na stronie głównej forum). Pozdrawiamy, Administracja PWF Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 e, słabo. nie ma działu "recenzje starych aparatów fotograficznych". Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Rewelacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Rozumiem, że te recenzje mamy pisać piórami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSteelNib Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Się wie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 [...] - Recenzje filmów; [...] ostatnio pierwszy raz w życiu wołałem adox'a CHS-II, czy mogę go zrecenzować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted July 3, 2014 Author Report Share Posted July 3, 2014 Naturalnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Wrócić do "świata żywych" z internetowego postu i zastać taką miłą niespodziankę ... Dziękuję, Administracjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 Przypominamy o zmianach i zachęcamy do recenzowania książek, komiksów, filmów i płyt muzycznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 (edited) "Księgi Jakubowe" Olga Tokarczuk. Jakim to językiem napisane.... Jak skończę, to za pomocą dwóch- trzech zadań się wypowiem Chyba, że ktoś mnie ubiegnie Edited January 9, 2015 by Felicja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 Zapowiada się ciekawa recenzja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts