Guest Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Okazyjnie nabyłem Parkera 51, przedstawionego na zdjęciach poniżej. Przypłukałem i w trakcie płukania coś mi tam w środku, w zbiorniczku grzechotało. Musi rurka skorodowała, pomyślałem i przystąpiłem do rozbiórki. I zonk - nie odkręcę sekcji. Gdzieś mi mignął na forum wątek w podobnym duchu, ale nie mogę odnaleźć. I mam dwa pytania: jak to rozkręcić i nie zniszczyć, czy ktoś ma breather tube czyli rurkie do 51 na zbyciu, jak wydługać resztę rurki ze spływaka, bo pewnie to będzie do zrobienia. No, to więcej pytań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) Znalezione na YT Mam nadzieję, że się przyda Wydaje mi się, że w kwestii rozbrojenia na części pierwsze i insze Parkera 51 mistrzem będzie niejaki kolega rbit9n Edited June 29, 2014 by foxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Przyda, jedno już znalazłem, drugiego nie. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) Jeszcze jeden z podgrzewaniem pióra Ten może faktycznie będzie najbardziej pomocny. Bardzo proszę p.s trzymam kciuki Edited June 29, 2014 by foxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 mam na zbyciu metalową rurkę, tylko problem z nią jest taki, że jest zbyt cienka do niektórych spływaków, dlatego jest na zbyciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 A droga ta rura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 piszę na PW. nie będę brudów publicznie prać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts