visvamitra Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Mandarin to przyzwoity pomarańcz. Gdyby cieniował silniej, byłoby dobrze. Nie cieniuje za bardzo, więc jest tylko przyzwoicie. INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Pelikan Kolor: Mandarin Opakowanie: butelka o pojemności 50 ml Cena: ok. 50 - 60 PLN Nasycenie: dobre Przepływ: dobry Cieniowanie: pojawia się, ale jest niemrawe i bez życia Jakość linii: dobra Osadzanie się na stalówce: nie zauważyłem Wpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: szybki Przebijanie: przebija na słabej jakości papierze Strzępienie: praktycznie nie strzępi, również na papierze Mondi trzyma się granic wyznaczonych przez ziarno stalówki. Wysychanie: ZDJĘCIA OPAKOWANIA: \\ SKANY (Pismo + cieniowanie): recenzję napisałem piórem Baoer 517 ze stalówką F/M 1. W firmowym notatniku Na papierze POLJET Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Smakowity kolorek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inekane Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Jakoś nie dla mnie. Pomarańczka Standardgraphu bardziej mi odpowiadała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Podoba mi się w kałamarzu, ale na papierze nieco mniej Chociaż. W kałamarzach Edelsteina wszystko wyglądałoby pięknie, nawet jakby tam rosołu nalać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts