Jump to content

Aurora Dante Inferno LE 920-P

INAHON Sp. z o.o.

Recommended Posts

Guest Restoration

mnie tez sie nie podoba. bez skuwki jest ok, ale z - przywodzi na mysl jinhao :D. no ale najwazniejsze zeby wlascicielowi sie podobalo prawda :)

Jedyne co to mogłoby być nieco dłuższe, smuklejsze. Jak te vintageowe... piękne to były pióra.

żółta Aurora Talentum

Serio? Czarna to jeszcze ujdzie ale żółta...  :unsure:

Edit:

Szkoda, że nie cyknąłeś jak wygląda z założoną na tył skuwką.

Edited by Inekane

@Inekane - wsyztsko rzecz gustu ;) Ja żółty kolor bardzo lubię. Brak mi jakiegoś porządnego żółtego pióra. Waterman Charleston mnie nie bierze w ogóle, a Aurora Talentum ma w sobie to COŚ. Wprawdzie wolałbym Parkera Duofolda w kolorze Mandarin Yellow ale przy nim droga Aurora wydaje się mieć umiarkowanie wysoką cenę ;)

Za mało piekła w tym Inferno ]:->

Jak spojrzeć na to z innej niż czarcia perspektywy to mamy całkiem eleganckie pióro, bez zbytnich szaleństw. Nie koniecznie chciałbym aby wyglądało to tak jak Montegrappa Chaos ale jakąś odrobinę "szaleństwa" by do tej Aurory dodał.

Bo ja wiem, czy dla jaj? Takim to tak, nie lubię sportowych aut, ale mógłbym mieć na stałe na przykład nowego i zapowiadanego Citroena Cactusa w kolorze żółtym. Na moim osiedlu starsza pani pomyka żółtym Fiatem Sedici i, wstyd się przyznać, też mi się podoba (Fiat, pani nie). Co zrobić? Tak mam.