tomasz123 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) Witam Odkopałem z szuflady Sonneta, którego dostałem pare lat temu od rodziców, a oni dostali od znajomego. Przeleżał nieużywany i postanowiłem się dowiedzieć cóż to za seria Parkera. Zostało to pióro wyprodukowane w 1999 roku z okazji millenium, podobno jest to wersja specjalna. Pióro jest w kolorze czarnym matowym, stalówka stalowa, pozłacana. Rozmiar stalówki M. Może ktoś wie więcej o tej edycji? Edited June 4, 2014 by tomasz123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) W zasadzie wyczerpałeś temat. "Specjalność" tej edycji polegała na dodaniu kilku nadruków na skuwce. Jako "bazy" użyto tańszej wersji Sonneta, ze stalową stalówką. Niby edycja specjalna, ale moim zdaniem zrobiona na odczepnego. Jeśli dobrze pamiętam, istniała też wersja nielakierowana. Edited June 4, 2014 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Ale kolor bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts