Romii Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Witajcie, Jakiś czas temu udało mi się wylicytować MontBlanc 144. Pióro wyglądało na zapuszczone i miało na skuwce grawer "Frank". Po przeczytaniu porcji informacji dotyczących Micromesch-a postanowiłem kupić i wypróbować. Efekty widać na poniższych zdjęciach. Po Franku zostały dwa mikrowgłębienia - tak głęboko nie chciałem polerować - absolutnie nie psują wyglądu pióra. Zresztą oceńcie sami. Pióro pisze bardzo gładko, daje sporo atramentu, stalówka nie fleksuje, linia M. Pióro ma założony konwerter Montblanc, który jest wkręcany w sekcje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 ha! jak to było pióro z autografem Hansa Franka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted June 3, 2014 Author Report Share Posted June 3, 2014 Myślę, że w 1946 r. tego pióra nie było na świecie i ten Frank nie miał go w rękach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Niezły efekt. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Myślę, że w 1946 r. tego pióra nie było na świecie i ten Frank nie miał go w rękach. nie no, żartuję. naprawa wyszła świetnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts