scoobydoo19911 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Czując pewien niedosyt z powodu braku możliwości dotarcia na piórospotkanie w stolicy wpadłem na pomysł zorganizowania czegoś takiego w Poznaniu. Co do terminu to proponowałbym 21 czerwca. Kolejną moją propozycją było by zorganizowanie naszego spotkania w plenerze(wstępne pomysły co do miejsca już mam, jestem otwarty na wszelkie propozycje w tej kwestii). Prosiłbym o jakieś takie bardzo wstępne zgłoszenie się chętnych. May the ink be with you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Środek długiego weekendu - nie wiem na ile to dobry termin. Ja planuję wtedy w końcu nie pracować przez chwilę i trochę odetchnąć (za dużo już tych świąt przed kompem). Niestety/stety poza Poznaniem więc jeżeli nic się nie zmieni to niestety nie dotrę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 ten 21 to luźna propozycja. poczekajmy aż się trochę ludu uzbiera i się wtedy wspólnie uradzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 jak już mówiłam, chętnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 (edited) No proszę. Kasi stuknęło 1500 postów Żwawa kobitka Do grodu Przemysława mi bliżej niż do do grodu Syrenki, więc kto wie.... zdrówka Edited June 1, 2014 by konis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 No proszę. Kasi stuknęło 1500 postów Żwawa kobitka Powinnam mieć specjalny licznik, który dzieliłby je na pół bo tyle offtopów produkuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenaj Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Jeśli sesja mi się nie przedłuży, jak to zwykle w życiu studenckim bywa, to jestem jak najbardziej za. Myślę, że każdy termin po 20 czerwca powinien być dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted June 10, 2014 Author Report Share Posted June 10, 2014 Są jacyś nowi chętni i nowe propozycje terminów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 @kitek coś wspominał w Wawie, że może byłby chętny. Kitek, do odpowiedzi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 [...] Kitek, do odpowiedzi! można zgłosić nieprzygotowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitek Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 No eeee chiba, czy ja wiem, Przemysław? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 można zgłosić nieprzygotowanie? a wykorzystałeś już jakieś w tym semestrze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) a wykorzystałeś już jakieś w tym semestrze? raczej nie. zawsze czujny! Edited June 11, 2014 by rbit9n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 stwierdzenie gród Przemysława wzięło swoją nazwę od bodajże księcia wielkopolskiego i króla z dynastii piastów Przemysła II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenaj Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 (edited) Albo od Przemysła II dla podkreślenia jego związków z Poznaniem, albo od jego ojca - Przemysła I, który dokonał lokacji Poznania. Tak czy owak, imię wątpliwości nie budzi, a i krew w żyłach obu ta sama, także można obie opcje uznać za poprawne. Czujność się w Poznaniu chwali, by niczego nie pozostawiać dziełem przepadku, a przynajmniej jeszcze do niedawna chwaliło. Patrząc na postawę moich rówieśników - "cechy poznaniaków" odchodzą w zapomnienie. Każdy termin po 18 będzie dobrym terminem, aczkolwiek na upartego dzień nie gra roli. Edited June 12, 2014 by kenaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 pierwotne imię Przemysł zostało przemianowane na Przemysław w związku z podobieństwem pierwotnej wersji do późniejszego przemysłu chociażby naftowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Dobra, dobra, robimy to spotkanie czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted June 13, 2014 Author Report Share Posted June 13, 2014 Ja jestem na tak i chcę je zorganizować, kwestia chętnych. Można też coś bardziej kameralnego zrobić w razie braku dużej grupy chętnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 a może wpadniecie do grodu Jarosława? tak, tego Jarosława. ale po 2016 r. najlepiej, powinna być już autostrada zrobiona, także tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Ja jestem chętny ale po 24-tym (w długi weekend mnie nie ma a potem jest Koncert Iron Maiden). scoobydoo19911 musisz coś autorytatywnie ustalić bo i tak wszystkim nie dogodzisz a jak termin będzie wielką niewiadomą to nawet ci którym by pasował mogą już sobie inne plany zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 po 24 ja nie mogę , dopiero potem w połowie lipca. 21 Rittel będzie w Poznaniu i jest chętny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 No to postanowione 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) gdzie? o której? koło 16? Edited June 14, 2014 by kasiasemba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 około 14 bym proponował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) 16 padła dlatego, że o 16 pojawię się w Poznaniu. Na 14 nie mam mowy żebym się pojawił. Edited June 14, 2014 by Rittel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts