GranatowyPrawieCzarny Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Moleksine zmienia co jakiś czas jakość papieru. Sam się o tym przekonałem, gdy między tym samym produktem z 2011 roku i 2012 roku była jakościowa przepaść. Jak jest w tym roku? Nadal papier jak najtańsza srajtaśma z dyskontu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Cięcia panie. Trzeba zarobić tanim kosztem. Zresztą kto dziś pisze na papierze? Wszystko pisane w komputerach. Kto dziś pisze piórem, jak nie szaleniec lub burżuj. Wszyscy piszą jednorazowymi długopisami. Obecnie papier produkuje się pod długopis niż pod pióro, stąd wg nas obniżona jakość papieru... PS. Nawet nie myśl co robią produkując żarcie. Ostatnio włos mi się zjeżył na głowie jak zobaczyłem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Nie jest zła w leuchtturm-ach, ale lepsza w rhodi,... memobook-ów nie polecam... a molestanta od dłuższego czasu unikam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Ja nie lubię papieru w Rhodii, wolę w Oxfordzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts