eta Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Proszę o pomoc. Przeszukując zakamarki internetu, trafiłem kiedyś na stronę z swego rodzaju wyszukiwarką. Wybierała się dla kogo, kolor i inne takie, a na końcu pokazywało wybór. A teraz nie mogę tego znaleźć. Była to strona jakiegoś producenta, nie pamietam, czy po polsku czy po angielsku, ale męczy mnie to strasznie, bo chciałbym to komuś pokazać. dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Ja to widziałem na stronie Parkera: http://www.parkerpen.com/en-GB/pen-chooser ale chyba w tej chwili nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid09890 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Jeszcze w zeszłym roku, przed zmianą wyglądu strony Waterman miał coś takiego. Tu masz link do obecnej, trochę uproszczonej wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eta Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 Dziękuję, Jeszcze w zeszłym roku, przed zmianą wyglądu strony Waterman miał coś takiego. Tu masz link do obecnej, trochę uproszczonej wersji. nic dziwnego, ze nie znalazłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Na stronie fpgeeks.com jest bardzo prosta wyszukiwarka. Po prawej stronie z nagłówkiem "Find My Next Pen!" Po lewej stronie, do kompletu, jest wyszukiwarka atramentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts