INAHON Sp. z o.o. Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 taki staruszek czy ten kolor go postarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 Wygląda, że okropny z niego staruszek, ale nie mogę nigdzie go namierzyć, by zweryfikować moje podejrzenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Siwy, z brodą i niemyty -- ani chybi staruszek. Edited March 24, 2014 by tsyrawe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) z mojej tacki.... ech, ech sprzedajesz? no weź, powiedz że sprzedajesz... mam kurde jakąś słabość do starszych panów chyba..? Edited March 24, 2014 by kasiasemba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Właściwie to nie sprzedaję, sam już nie wiem...a co, tak Ci się podoba to pióro, przecież ono już niedowidzi i jest głuche jak pień! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Ciężki przypadek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 ja czy to pióro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Both. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 phi, phi. niestety, a może na szczęście, nie przychodzi mi do głowy żadna cięta riposta. to pewnie dlatego, że jestem chora i myśl ma nie tak lotna jak zazwyczaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Fredzia Phi-Phi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 A może być i Fredzia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pior_nick Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Właściwie to nie sprzedaję (...) Należy to odczytywać tak: nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do sprzedania tego cuda, ale nie umiem Wam tego powiedzieć wprost, no chyba że sprzedam pior_nickowi, tak, pior_nickowi mogę sprzedać, a właściwie oddać za pół-darmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 nie no, weź sobie nie pozwalaj, młody, wiadomo przeciez, że jeśli Inahon zechce sie go pozbyć, tzn, KIEDY zechce się go pozbyć, sprzeda go mnie. Tzn, co mówię, da mi go w prezencie czysz nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 Z początku byłem w kropce i nie byłem pewny, raz rozwiązać ten niebywale skomplikowany i palący problem. Głowiłem się, troiłem i główkowałem, co zrobić, aby wilk był syty i owca cała. Lecz po namyśle, biorąc pod uwagę płeć kolegi Piornicka i płeć koleżanki Kasi, zdecydowałem: oczywiście Kasiu, masz całkowitą rację! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 no! to rozumiem! brawo, męska decyzja *by nie rzec, samcza... i kto rządzi, no kto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 kobiety, jak zwykle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pior_nick Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 I gdzie się podziała męska solidarność?? Popatrz Krzyś, Kasia pisze "czyż" przez "sz", ja piszę przez "ż", i założę się że Ty również, poza tym podobnie jak Ty często się przeziębiam i mam mega-brykę, dodatkowo obaj nosimy okulary... Podobieństw znalazło by się więcej, zatem............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 może Krzyś ma słabość do Kaś po prostu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pior_nick Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 A nie do Ań? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Ja się o żadne pióra nie kłócę tym razem, pomijamy tę kwestię w tym temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) I gdzie się podziała męska solidarność?? Popatrz Krzyś, Kasia pisze "czyż" przez "sz", ja piszę przez "ż", i założę się że Ty również, poza tym podobnie jak Ty często się przeziębiam i mam mega-brykę, dodatkowo obaj nosimy okulary... Podobieństw znalazło by się więcej, zatem............ tyyy jeden ty... "sz" było w konwencji rzartó Edited March 27, 2014 by kasiasemba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pior_nick Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 tyyy jeden ty... "sz" było w konwencji rzartó tak coś przeczuwałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts