INAHON Sp. z o.o. Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Witajcie Tym razem sesja podwójna a gośćmi są znane modele Legacy: 9030 czyli korpus pokryty czarną laką, skuwka polerowanym palladem a elementy wykończenia 22K złotem. Tuż obok leży sobie model 9037 z posrebrzanym korpusem oraz skuwką i pozłacanymi 22K elementami wykończenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilien Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Te Heritage są piękne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Ooooo, tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 A gdyby tak jeszcze miały touchdowna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Snorkela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Wystarczy touchdown. Mniej efektowny, ale na dłuższą metę go wolę - mniej uszczelek i łatwy dostęp do gumki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 No proszę Cię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 A próbowałeś kiedyś uszczelnić PFM'a z pękniętym korpusem? Bo ja ostatnio z takim walczyłem. Wszystko niby sklejone, uszczelki i woreczek wymienione na nowe, wszystko do siebie pasuje, "na sucho" jest wytwarzane przyzwoite ciśnienie ("próba palca" ), ale z jakiegoś tajemniczego powodu pióro nie chce się napełnić... Chwilowo mam uraz... Przy okazji - czy śrubka w sztyfcie PFM V ma jakiś inny gwint? Bo do tej pory wszystkie od td/snrk grubych i cienkich mogłem sobie przekładać wedle uznania z pióra do pióra (sprawdzałem ), a w tym !@#$zielonym%^& PFM V za nic nie mogę jej dokręcić do końca. Musiałem dołożyć nadprogramowy oring wewnątrz sztyftu, żeby nie było luzu przy napełnianiu (ciśnienie, ciśnienie...). Wkładka wewnątrz ślepej skuwki na pewno jest standardowa, bo jak próbowałem dać grubszą - zostawała brzydka szczelina między korpusem a zakończeniem sztyftu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Niestety PFM'a nie mam jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Dzisiaj się czerwony australijski II skończył za ok. 230 zł z przesyłką z GB (stalówka podobno lekko rozwalona), ale nie brałem. Za dużo już szczęścia było w tym roku. Jakby się skończył poniżej 200 zł, to bym wziął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 PFM to piękne pióro, ja już też niestety musiałem wystopować z zakupami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts