konis Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Pokusiłem się na małe fotograficzne porównanie dwóch długopisów Pelikana. Pelikana 455 z lat pięćdziesiątych i współczesnego Pelikana K 400. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Gratuluję stadka żółwi, czy też ptaszorów, pięknie się prezentują... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatol Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Szczerze mówiąc...ANTYK...wyraźnie wygrywa z nowoczesnością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Piękne okazy. Mnie co prawda bardziej podoba się współczesna wersja długopisu. Zaciekawił mnie za to wkład do starej wersji. Jest Soenneckena, czyżby zamiennik? Aż się kusi by kupić długopis Soenneckena A współczesne wkłady Pelikana do złudzenia przypominają mi Zenitha. Stosowałem oba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts