INAHON Sp. z o.o. Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Witajcie! Przedstawiam Wam mój ostatni nabytek, w całości chromowany model marki Sheaffer ze stalową stalówką o grubości pisania "F". Pióro wyróżnia się lśniącą w południowym słońcu powierzchnią, niczym karoseria legendarnego Bond'owskiego Astona Martin'a. Korpus oraz skuwka zostały przecięte wzdłużnymi liniami przypominającymi tor lotu pocisku wystrzelonego ze słynnego Walther'a PPK kalibru 7.65 mm. Pióro zasilane jest konwerterem, który równie dobrze może posłużyć do napełnienia go śmiercionośną kurarą, by podczas eleganckiej kolacji poczęstować ją naszego odwiecznego wroga. Pióro stanowi jedną całość, korpus i chromowana skuwka doskonale współgrają ze stalówką, tworząc narzędzie doskonałe. To pióro bez wad, które nigdy Was nie zawiedzie i bez obaw możemy je zabrać na każdą misję… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 oj masz coś z tym Bondem zdjęcia ok, piórko niczego sobie, a jak ze śladami palców? wiesz, misja nie misja, ale jak odciski zdejmą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Z tymi śladami palców na piórze trafiłaś w 10-tkę! Misja misją, ale zostają...może nie jakoś specjalnie widoczne - lecz efekt "palcowania" da się zauważyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 no to takie zdradliwe pióro reklamujesz? zapewne jest dobrze widoczne w trawie, ale psy nie lubią metalicznego smaku, dla mojego suczydła nie bardzo... ale ważne, że pisze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Świetny kandydat na przysłowiowego 'woła roboczego' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) A mi, kurcze, tylko taką skuwkę sprzedali a same pióro, to czarne jest Edited January 5, 2014 by kerad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Łobuzy jedne, wcisnęli Ci pewnie model 9314! Ehhhhhh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endru098 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Ładne choć ja wolę zdecydowanie czarną lakę lub mat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Mam to piórko, ale nie używam, bo jest dla mnie za ciężkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endru098 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Mam to piórko, ale nie używam, bo jest dla mnie za ciężkie. Dla mnie to jego podstawowa wada. Trzymałem 100 i 300 i czuć różnicę. Dla mnie 300 jest trochę przyduża i przyciężka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Piszę nim bez skuwki i jest w sam raz. Razem z Inoxcrom Wall Strett i Online Vision Classic to moje ulubione przyrządy do pisania. odpowiada mi ich szerokość w sekcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Wygląda super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts