atuzi Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Zapraszam na ostatni film w tym roku: porównanie trzech modeli Pelikana. Wybaczcie moją pelikanową niekompetencję, jeśli gdzieś się pojawi jakaś nieścisłość, to nie była celowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 W filmie, jak widzę, brała udział moja zielona 140 Dziś dodałem jej zdjęcie, które dobrze pokazuje kolorek http://www.piorawieczneforum.pl/index.php?/topic/51-jakie-pi%C3%B3ro-dzisiaj-kupi%C5%82e%C5%9B/page-115Dzięki And za film. Przekonałeś mnie do 300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 And, jesteś Wielki Odkryłeś przed malutkimi Prawdę Ostateczną. Parker, Pelikan i wszystko jasne Żeby nie było, że się czepiam. Sam używam 400NN (jeśli zadziała ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts