visvamitra Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Muszę przyznać, że z dziką radością sięgam po kolory inne niż zielony. Chwilowo mam przerwę w recenzowaniu zieleni - czekam na paczkę od francuzów, wrzucam ostatnie recenzje i biorę się do zestawienia. Szczęśliwie mam jeszcze dużo różnych próbek od Andersonów (www.andersonpens.net). Mam czym się bawić i co recenzować. Dzisiaj coś PIKANTNEGO Na początek zamieszczę próbkę Cayenne na chłonnym pergaminie: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Noodler's Kolor: Cayenne Opakowanie: 90 ml Cena: ok. 40 PLN Nasycenie: bardzo dobre Przepływ: bardzo dobry Cieniowanie: silne Jakość linii: dobrana większości papierów, na papierze satynowanym Mondi strzępi jak cholera Osadzanie się na stalówce: zobaczymy za tydzień Wpełzanie na stalówkę: zobaczymy za tydzień Rozruch: natychmiastowy Przebijanie: przebija trochę, ale nie jest źle Strzępienie: STRZĘPI Wysychanie: znośne Inne: czad SKANY (Pismo + cieniowanie): 1. Na satynowanym papierze ColorCopy (MONDI) 90g 2. Na papierze Oxford 90 g 2. Na papierze PIGNA 4. W kalendarzu wyprodukowanym przez LEB Model: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Daj, proszę, powiększenie liter w Oxfordzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 strzępi czy nie, głodna się zrobiłam, a to u mnie komplement :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Śliczna czerwień. Podoba mi się to ściąganie w kierunku pomarańczowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterek_primosz Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 O ile nie lubię czerwonych atramentów to ten jest bomba, jak ostra papryczka, dokładnie jak pieprz cayenne którego nieraz używam więc nazwa bardzo trafna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Wnętrze Porshe Cayenne w kolorze nibyCayenne Niezła papryczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts