visvamitra Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 (edited) Próbkę Moss Green otrzymałem od ArielaN, który atrament ten zrecenzował jakiś czas temu Dziękuję za możliwość przetestowania tego atramentu - przypadł mi do gustu. Na początek próbka na pergaminie: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: StandardgraphKolor: Moss GreenOpakowanie: szklana butelka o pojemności 30 mlCena: ok. 18 PLN za 30 ml Nasycenie: dobrePrzepływ: dobryCieniowanie: słabe, niezbyt interesujące Jakość linii: bardzo dobraOsadzanie się na stalówce: nie zauważyłemWpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: jest zawsze gotowy do działaniaPrzebijanie: nie zauważyłemStrzępienie: minimalne Wysychanie: szału nie ma Inne: przyjemny kolor. SKANY (Pismo + cieniowanie): 1. Na satynowanym papierze ColorCopy (MONDI) 90g 2. Na papierze Oxford 90 g 3. W kalendarzu wyprodukowanym przez firmę LEB Model. Edited October 25, 2013 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Jak tylko zobaczyłem ten temat, to moja pierwsza myśl: "a tego atramentu to czasem już nie było w zestawieniu?" Mała prośba do rozpatrzenia, może utworzyć specjalną etykietę, albo folder w dziale z recenzjami atramentów pod tytułem "visvamitra"? A zieleń jak to zieleń Ta prezentuje się jakoś tak wyjątkowo neonowo w niekórych miejscach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 Mam już takie zestawienie z odnośnikami do postów, wrzucę niebawem jako teaser. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts