m.a.g Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Pozazdrościłem komuś brązowego Gentleman'a i teraz sam mogę się pochwalić nowymi nabytkami - L'Etalon i Getelman. Naprawę podobają mi się te pióra w tym kolorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Ładne. Mam pytanie. Czy były różne wersje Gentlemana, ze stylizowanym _W_ i bez _W_ na szczycie skuwki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Mnie również się podobają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 (edited) Ładne. Mam pytanie. Czy były różne wersje Gentlemana, ze stylizowanym _W_ i bez _W_ na szczycie skuwki? Bez _W_ na szczycie skuwki są pióra kulkowe modelu Waterman Gentleman. zdrówka Edited September 14, 2013 by konis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Dziękuję za wyjaśnienie ale na zdjęciach powyżej opisane są jako pióra i nie otwarte, dlatego zapytałem o różne wersje skuwek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.a.g Posted September 14, 2013 Author Report Share Posted September 14, 2013 Dziękuję za wyjaśnienie ale na zdjęciach powyżej opisane są jako pióra i nie otwarte, dlatego zapytałem o różne wersje skuwek. To trochę nie tak, nie miałem zamiaru nikogo wprowadzać w błąd i zdjęcia moim zdaniem nie są opisane jako pióra, napisałem tylko ogólnie że podobają mi się pióra w tym kolorze. Może powinienem był napisać "przybory do pisania", przepraszam :-) Błędnie założyłem że brak W na skuwce jednoznacznie wyjaśnia sprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Nieważne. Przeczytałem więcej niż napisałeś i to moja wina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts