Pan_Q Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać http://www.youtube.com/watch?v=UCa6WyPNA70 przed wstawieniem linku ofkoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Jakie pióro taka recenzja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 11, 2013 Author Report Share Posted September 11, 2013 Rittel - no to chyba Cię polubię... na fejsie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 (edited) Czemu się śmiejecie? Pełna profeska Edit: Uhuhuhuhuhu, niezalecane dla początkujących! Edit 2: Dobre pióro, może posłużyć NAWET pięć lat. Chyba muszę zrewidować zbiorek, na co mi ten Sheaffer Craftsman z czterdziestego siódmego... Naszła mnie taka refleksja, że może firma Parker opłaciła nowy rodzaj reklamy w Internecie? Edited September 11, 2013 by piter22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Czemu się śmiejecie? Pełna profeska Edit: Uhuhuhuhuhu, niezalecane dla początkujących! Edit 2: Dobre pióro, może posłużyć NAWET pięć lat. Chyba muszę zrewidować zbiorek, na co mi ten Sheaffer Craftsman z czterdziestego siódmego... Naszła mnie taka refleksja, że może firma Parker opłaciła nowy rodzaj reklamy w Internecie? Nasz recenzent pisał jednym modelem Parkera IMa 10 lat! Co z tego że ten IM pojawił się w 2009 roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Nasz recenzent pisał jednym modelem Parkera IMa 10 lat! Co z tego że ten IM pojawił się w 2009 roku. Zastanowiło mnie to. Ale doszedłem do wniosku, że zapewne pochodzi z przyszłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blant Monc Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ten listek papieru toaletowego to jakiś przekaz podprogowy, że to pióro jest do.... Antyreklama, jak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 11, 2013 Author Report Share Posted September 11, 2013 Czemu się śmiejecie?... Ja się nie śmieję... ja się po prostu [cenzura] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Nasz recenzent pisał jednym modelem Parkera IMa 10 lat! Co z tego że ten IM pojawił się w 2009 roku. może chodziło o to, że pisze nim, od kiedy skończył 10 lat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosyann Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Co tak wszyscy jadą po tym IM? Dla mnie bardzo wygodne pióro i używam go chętnie i często - nic nie przerywa, zaraz startuje, kreska w miare cieńka. Udał mi się zakup jednym słowem : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 12, 2013 Author Report Share Posted September 12, 2013 No nie wszyscy jadą, nie generalizuj . Sporo osób sobie go chwali, jak zresztą widać na filmie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Ale spójrzmy na to z drugiej strony - nielat dopiero zaczyna przygodę z piórami. Dostał IM, to takim pisze (albo i nie, bo to IM w końcu ). Co więcej - pokusił się o videorecenzję, co przekracza możliwości intelektualne większości jego rówieśników. Takie inicjatywy trzeba popierać. Za parę lat, o ile nie przerzuci się na używki, dopalacze i gry typu "słoneczko", to może coś z tego będzie. Mnie osobiście rozczulił i rozbawił, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chapeau bas dla pomysłu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 13, 2013 Author Report Share Posted September 13, 2013 Nilfein, hmmm http://www.youtube.com/watch?v=w3hiq8Kz8_c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 (edited) Nie poznałam Ciebie tam, we filmiku nie umiem krytykować, biedak dostał już pewnie po głowie wystarczająco. Edited September 13, 2013 by Ann_gd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 13, 2013 Author Report Share Posted September 13, 2013 No wiesz, parę lat minęło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 nie wyglądasz, nie gadaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endru098 Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Myślę,mże za pare lat będzie się śmiał ze swoich recenzji. Widać że podchodzi powżnie do swojego hobby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSteelNib Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Przrychylam się do zdania nilfein'a. Może będzie sie śmiał za parę lat ze swoich recenzji, ale na dziś są one powyżej przeciętnej dla jego wieku. Pomyślcie, że mógłby w tym czasie napier****ć w bezmózgie gierki. Ma to swój urok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 No to rozwija się wątek filmowy , psychologia rodem z seriali o policjantach i filmy poprawne politycznie I całe szczęście, że rozładowane PSP leży na dnie szafy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Smiejecie się z 10 latka, który intersuje się piórami? Ciekawi mnie Wasza wiedza i profesja o piórach, gdy mieliście 10-12 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Smiejecie się z 10 latka, który intersuje się piórami? Ciekawi mnie Wasza wiedza i profesja o piórach, gdy mieliście 10-12 lat. Profesji o piórach to do tej pory nie mam. BTW jednak mógł co nieco sprawdzić, czyż nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Wtedy wiedziałem jak grać w Heroesy by wygrywać na przedostatnim stopniu trudności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Wtedy wiedziałem jak grać w Heroesy by wygrywać na przedostatnim stopniu trudności Zaraz podpadniesz, nie przeczytałeś pewnie wszystkich postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Ja tam nie kpię z tak małych dzieciaków z dwóch powodów: -wciąż się uczą życia -mogą się załamać i targnąć na siebie, a ostatnią rzeczą jest, by posądzili kogokolwiek z forum, że to przez niego 10-latek się załamał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Ja tam nie kpię z tak małych dzieciaków z dwóch powodów: -wciąż się uczą życia -mogą się załamać i targnąć na siebie, a ostatnią rzeczą jest, by posądzili kogokolwiek z forum, że to przez niego 10-latek się załamał no to pojechałeś A ja to chyba już się boję o Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts