ArielN Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Frank prowadzący sklep fontoplumo.nl ufundował kolejną wspaniałą nagrodę dla użytkowników PWF. Osoba, która zgodnie z regulaminem przygotuje najciekawszą pracę (rysunek) otrzyma wspaniałe pióro! Oto i ono: Kaweco Sport ICE blue z klipsem (stalówka do wyboru przez zwycięzcę: EF, F, M, B lub BB). Regulamin konkursu:1. W konkursie może wziąć udział każdy Użytkownik PWF z wyłączeniem administratorów. 2. W ramach konkursu użytkownicy przygotowują rysunek/rysunki wykonane piórem wiecznym lub przedstawiające pióro/pióra wieczne.3. Rysunki publikowane przez użytkowników muszą spełniać następujące warunki- rysunki nie mogą być pracami publikowanymi wcześniej, - rysunki nie mogą zawierać treści reklamowych, zaproszeń na zewnętrzne serwisy/portale/wortale/fora.4. Uczestnicy konkursu decydując się na zamieszczenie prac wyrażają zgodę na ich wykorzystanie zgodnie z regulaminem PWF.5. Po zakończeniu okresu zgłaszania prac do konkursu, użytkownicy w drodze głosowania zorganizowanego przez administrację, dokonają wyboru najlepszej pracy. Konkurs rozpoczyna się 1.09.2013 r. i potrwa ponad 2 tygodnie. Ostatni dzień zgłaszania rysunków to 15.09.2013 r. Zamknięcie listy prac nastąpi w nocy z 15.09 na 16.09 o godz. 00:00. Następnie rozpocznie się głosowanie. Odnośniki do prac biorących udział w konkursie będą publikowane w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Prace publikujemy w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jwrzask Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Piękne pióro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vespi Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Czy na jednego użytkownika może przypadać tylko jedna praca czy ilość prac ogranicza tylko nasza kreatywność? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted September 3, 2013 Author Report Share Posted September 3, 2013 Użytkownik może zgłosić do konkursu więcej niż jedną pracę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezeda Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Czy praca musi być rysowana piórem? Czy może być np. pastelami lub kredkami akwarelowymi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezeda Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 I jeszcze jedno pytanie: jaki jest limit wysyłanych prac przez jednego użytkownika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 No to po kolei: Regulamin konkursu:[..]2. W ramach konkursu użytkownicy przygotowują rysunek/rysunki wykonane piórem wiecznym lub przedstawiające pióro/pióra wieczne. [...] Czyli - rysujesz piórem co chcesz, lub czym chcesz i jak (np. pastelami lub kredkami akwarelowymi), ale tylko pióra. Pytanie 2: Użytkownik może zgłosić do konkursu więcej niż jedną pracę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_cudny Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 A czy to, że praca wisi u kogos na ścianie, oznacza, że była publikowana? Zamieściłem rysunek, który dałem mojemu Tacie w prezencie, ale po chwili zastanowienia naszły mnie wątpliwości, czy spełnia kryteria. Jak Administracja definiuje publikację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted September 12, 2013 Author Report Share Posted September 12, 2013 A czy to, że praca wisi u kogos na ścianie, oznacza, że była publikowana? Zamieściłem rysunek, który dałem mojemu Tacie w prezencie, ale po chwili zastanowienia naszły mnie wątpliwości, czy spełnia kryteria. Jak Administracja definiuje publikację? Spełnia, spełnia . Przez publikację rozumiemy ogłoszenie (zamieszczenie) pracy w formie drukowanej lub innej: 1. w taki sposób, że będzie ona skierowana do więcej niż jednego adresata jednocześnie (adresat nieokreślony liczbowo); 2. z towarzyszącym autorowi zamiarem popularyzacji pracy. Aby uznać ogłoszenie (zamieszczenie) za publikację, warunki muszą być spełnione łącznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Łeee, rysowałem kiedyś ale piórem kulkowym. W dodatku jeszcze tylko skany chyba z tamtego romansu zostały Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Głosowanie zakończone . Najwięcej głosów zebrała praca Yennefer pt. "Mechaniczny Mruczek"! Gratulujemy zwyciężczyni i dziękujemy wszystkim uczestnikom konkursu. Wspaniałe prace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Gratulacje dla zwyciężczyni, Kaweco Sport to świetne piórko Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 @Yennefer gratulacje, Twój 'Mechaniczny Mruczek' był moim cichym faworytem od początku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaMAN Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Co prawda nie głosowałem na kota (nawet w pewnym momencie wydawało się, że będzie dogrywka), niemniej gratulacje dla zwyciężczyni Myślę, że nagroda jest w pełni zasłużona, za tę jak i inne prace, które można zobaczyć w fotosiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 emocje jak podczas finału eurowizji. graturujemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Gratulacje Yennefer - mnie również Mruczek ujął na tyle, że liczyłem na Twoje zwycięstwo (co nie oznacza, że pozostałe prace mi się nie podobały, przeciwnie poziom był wyrównany, ale Mruczek trochę sił wybijał) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_cudny Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 I ja przyłączam się do gratulacji:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Yennefer serdeczne gratulacje! Bardzo ciekawa praca. Mój faworyt od początku, jak tylko ją zobaczyłem. Mam nadzieję, że na niej nie poprzestaniesz i będziesz ciągnęła serię. Może teraz elektroniczny piesek? Trzymam kciuki i... pochwal się jakąś drobną recenzją wygranego piórka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yennefer Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 (edited) Dziękuję wszystkim za czas poswięcony na wykonanie prac i współzawodnictwo a Frankowi za wspaniałe pióro. Mam nadzieję, że na niej nie poprzestaniesz i będziesz ciągnęła serię. Może teraz elektroniczny piesek? Trzymam kciuki i... pochwal się jakąś drobną recenzją wygranego piórka Te dwie prośby mozna połączyć. Postaram się aby w najbiższym czasie pojawiła się recenzja z Cyfrowym Fafikiem w tle Edited September 30, 2013 by Yennefer Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Serdeczne gratulacje Yennefer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankvk Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Serdeczne gratulacje z okazji wygranej!!! Jutro wysle pioro. Przyjemnosci z pisania i rysowania rowniez tym wspanialym piorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Gratulacje Yennefer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Szczęściara! Dobra robota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts