Osseli Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Dobry wieczór wszystkim obecnym. Mam na imię Aleksandra, będę na początku obserwowała co tutaj się ciekawego dzieje. Pisanie piórem mnie zainteresowało już jakiś czas temu, moje pierwsze pióro dostałam gdy miałam lat 7/8 już teraz nie pamiętam, pamiętam tylko jego wygląd, piękne drewniane pióro. Jak to dziecko zaczęłam nim pisać i... zgubiłam skuwkę, rozpaczałam troszkę nad tym. Wtedy moja przygoda z piórem się zakończyła, jednak ostatnio znalazłam to pióro, przypomniało mi się wszystko i zaczęłam sobie zadawać pytania "Dlaczego by nie zainteresować się tym tematem?" i kupiłam sobie pióro jest to zenith omega nice, nie wiem dlaczego wybrałam to pióro. Po prostu. Nie wiem też czy jest dobre na początek, czy też nie. W ogóle trafiłam na to forum by 'zarazić' się od was piórami ^^ (tak wiem dziwnie brzmi) 1. jak zacząć pisać piórem? 2. czy od razu rzucać się na głęboką wodę i pisać piórem np. (tak jak ja teraz mogę zacząć) w szkole? [pytam ponieważ : w szkole sporządza się dość szybko notatki, i ja jako osoba nie doświadczona boję się, że może mi to nie wychodzić.] Jakie wskazówki dla nowicjusza? Witam, pozdrawiam. Aleksandra (OSSELI) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Tutaj też witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 DZIEŃ DOBRY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Witaj, Aleksandro! Świat piór potrafi wciągnąć, ostrzegam! Jeśli chcesz porozmawiać o wyborze pióra, zapraszam do działu Pióra wieczne i akcesoria. A poza tym obserwuj, pisz i baw się dobrze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osseli Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Dziękuję, poznawanie forum pozostawie sobie na weekend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Witaj Zenith Omega to niezłe piórka na początek, z dobrą stalówką. Mam ich kilka i wszystkie piszą bardzo dobrze, niegorzej od tych sporo lepszych. Uważaj tylko bo są troche delikatne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Witaj na PWF! Zarazić się można i to nawet nieodwracalnie Co do sporządzania notatek, to jeśli pióro nie jest zbyt ciężkie, pisanie nim w szkole nie sprawi Ci kłopotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osseli Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Nie jest ciężkie ;-) kupiłam też pióro po to aby ładniej pisać, ale coś mi nie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardassia Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Witaj, Aleksandro! Nie przejmuj się, ja piórem zdecydowanie bardziej "bazgrzę" niż długopisem, pewnie to jakaś degeneracja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Mutacja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Powitać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Witaj na nowym PWF Aleksandro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts