Jump to content

Witajcie :)

Ocerraveth

Recommended Posts

Witam,

mam na imię Krzysiek i uczęszczam do I klasy technikum. Piórami piszę od 1 klasy podstawówki, czyli już niemal 10lat. Najpierw, przez jakieś trzy lata używałem piór z marketu za 10zł, później w moje ręce wpadł chyba jakiś Waterman... Pamiętam, że był zielony, pozłacany i ciężki. Pisałem nim przez 3 lata, a później sprzedałem za 5 zł... Żałuję. Ale dostałem czerwonego Vectora i zaczęła się moja przygoda z Parkerami. Następny był czarny Vector, który w drugiej klasie gimnazjum upadł na podłogę i złamał stalówkę. Kupiłem srebrnego Vectora, którego zgubiłem przez ubiegłe wakacje i przez to zostałem zmuszony do zakupu kolejnego pióra. Wybór padł na Parkera IM Premium i w ten sposób zainteresowały mnie pióra wieczne... Właśnie dziś przyszedł do mnie atrament Noodler's Kiova Pecan, którym na chwilę obecną jestem zachwycony.

Ponadto w najbliższym czasie zamierzam zakupić dodatkowe pióro. Interesowało mnie Lamy Safari, lub Pilot Plumix.

Pozdrawiam

P.S. Nawet nie wiedziałem o istnieniu tego forum ;)

Witaj na nowym PWF! :)

Jeśli chcesz porozmawiać o tym, co wybrać (Lamy Safari, lub Pilot Plumix ;)), zapraszam do działu Pióra wieczne i akcesoria.

Liczę też na Twoje wrażenia z zabawy z atramentami, zwłaszcza.że jesteś posiadaczem jednego z ciekawszych inkaustów :).