Tygrysica Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Zachorowałam na stalówkę inlaid Możecie polecić coś niskobudżetowego z taką stalówką? Może jakiś Wing Sung? Tylko gdzie go kupić? Nie wiem Help me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Z inlaidem to nie znajdziesz raczej chińczyka, ale już ze stalówkami typu triumph trochę tego jest, m.in wing sungi oraz ostatnio widziałem na allegro pióro firmy Lucky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Z niskobudżetowych inlaidów można spróbować upolować Imperiala 330 albo 440. Czasem lądują poniżej albo równo za 100 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Są fajne triumphy na ebayu za dość śmieszne pieniądze z wysyłką prosto z chin, sam sobie pewnie takiego kupię za jakiś czas a zawsze warto napisać do hero że chcemy podróbki Watermana Carene, może się skuszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysica Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Czy w jakimś polskim sklepie kupię Wing Sunga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Czy w jakimś polskim sklepie kupię Wing Sunga? O dziwo tak - jakiś czas temu jak kupowałem jakąś pierdołę to był w sklepie Pilota przy Kinie Femina (Warszawa) Wing Sung 840 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Możesz zdradzić ile sobie za niego liczyli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysica Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 A w jakimś sklepie on-line? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Najtaniej wyjdzie pewnie na ebayu, ale przesyłka potrwa 2-4 tygodnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Możesz zdradzić ile sobie za niego liczyli? około 30 złotych, góra 35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 @Tygrysico może coś takiego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysica Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 @endoor - o coś takiego mi chodziło, choć znalazłam jeszcze kilka bajecznych Wing Sungów, tylko tera pozostaje mi prosić Was o instrukcję działania ebaya dla blondynek (jestem ruda, ale w tych kwestiach to typowa blondyna) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot Inspektor Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 840 to nie inland. A Imperiale jak pisał Alveryn bywają bardzo tanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 I myślę, że lepsze od Wing Sungów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 330 można ustrzelić za ok. 100 PLN, ale jest to trudne. Przeważnie chodzą po ok. 150 PLN. Wingsungi bywają bardzo udane Sam mam takiego pseudo-triumpha i biorę go na wszystkie wyjazdy. Sprawuje się znakomicie i jest praktycznie niezniszczalny Do tego kosztował 20 PLN a nie 150 PLN. Z drugiej strony mam też 330 Sheaffera i jest to moje ulubione pióro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot Inspektor Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 cóż, skoro tyle kosztują, to mogę się tylko cieszyć że jestem w posiadaniu takiego pióra (Imperiala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 @endoor - o coś takiego mi chodziło, choć znalazłam jeszcze kilka bajecznych Wing Sungów, tylko tera pozostaje mi prosić Was o instrukcję działania ebaya dla blondynek (jestem ruda, ale w tych kwestiach to typowa blondyna) o, to proste. 1. rejestrujesz się na ebay'u. 2. zakładasz konto na paypal'u. wiążesz z kontem swoje konto i kartę kredytową lub płatniczą. czas rejestracji i autoryzacji może potrwać do dwóch dni, jeśli wybierzesz tylko dostęp przez konto. podobnie ma się rzecz z zasilaniem konta przez paypal. dlatego wygodniej jest robić przelewy z karty, ale via paypal. 3. kupujesz teraz, wybierasz płatność via paypal. system obciąży konto pp, które należy zasilić wcześniej odpowiednią kwotą z konta bankowego, lub ściągnie odpowiednią kwotę z Twojej karty płatniczej. jeśli kupujesz na allegro, to mniej więcej wiesz jak to wygląda, bo alle zerżnęło system płatności właśnie z ebay'a. pozdrawiam Pi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts