konis Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Nie jest dobrze. Czeka mnie nagły i niespodziewany wydatek na piórnik na wyroby MB. Podstępnie i chyłkiem zabrakło miejsca w piórniku na 24 sztuki, a który miał wystarczyć przynajmniej do końca roku. Stan na dzień dzisiejszy, a następne już w drodze. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 @Konis mogę polecic takiego dostawcę Wkiffin. Wydaje mi się, że ma całkiem przystępne ceny nawet wliczając koszty transportu. Kupiłem u niego jeden z piórników i jestem zadowolony. Miałem nawet w planach recenzję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Fakt, wczoraj były w kilku piórnikach Zobacz te: http://www.ebay.com/itm/LUXURY-BROWN-48-ROLLER-AND-FOUNTAIN-PENS-BINDER-CASE-HOLDER-PVC-ZIPPER-/261181706707?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ccfa491d3 http://www.ebay.com/itm/Fountain-Pen-Case-for-24-Pens-Leather-Antique-Brown-back-in-stock-/181184848040?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2f7560a8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Gdzie można dostać taki piórnik, jak na twoich zdjęciach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted July 29, 2013 Author Report Share Posted July 29, 2013 To nie piórnik. To pudełko w którym przychodzą do sklepu pióra z państwa środka. Wycyganiłem je od dziewczyn z papierniczego zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Podoba mi się - jest to bardzo praktyczne rozwiązanie W moim piórniku gumki trzymające pióra zaczęły puszczać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot Inspektor Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 gumki wydają się za to przyjaźniejsze dla piór szczególnie tych plastikowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts