gosia488 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Dzień dobry. Poszukuję pióra, które można wręczyć kobiecie - mamie, na prezent urodzinowy (50te urodziny). Pióro ma być do użytku codziennego, dlatego ważne, aby miało większe walory piśmiennicze niż wyglądowe, aczkolwiek musi być kobiece (waga, wielkość, no i kolor ). Kwota jaką mogę przeznaczyć to ok. 400zł. Dobrze, aby można było dokonać zakupu przez internet z racji tego, iż jestem w Wlk. Brytanii. Oczywiście mowa o polskim sklepie internetowym. Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam, Gosia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marakessh Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Waterman Audace + jakiś ładny kobiecy np. turkusowy atrament i jeszcze na kwiaty wystarczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek100 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Może coś takiego: http://sklep-scryba.pl/pelikan-m151-famosa-piro-wieczne-p-993218.html Pióro niezbyt duże, razem z atramentem, pisze zapewne dobrze, jak każdy Pelikan i mieści się w budżecie. Pozdrawiam Maciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Kolorowy Waterman Hemisphere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosia488 Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 Dziękuję za podpowiedzi. Przeglądałam internet w poszukiwaniu pióra i znalazłam trochę droższe niż mój budżet przewiduje, Visconti Rembrandt w kolorze czerwonym. Dla mnie śliczne. Doczytałam, że firma Visconti to dobry producent piór. Czy ktoś z Was pisze takim piórem i może coś na ten temat napisać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Najlepiej zerknij tutaj: Visconti Rembrandt Doskonała recenzja pióra Visconti Rembrandt pióra Pana_Q. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosia488 Posted July 27, 2013 Author Report Share Posted July 27, 2013 Dziękuję! Chyba wybiorę to pióro, tyle że w kolorze czerwonym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts