Jump to content

De Atramentis - Bamboo Green

Recommended Posts

Od dłuższego czasu szukam idealnej trawiastej zieleni. Znalazłem już kilka przyjemnych odcieni, jednak każdy jest w pewnym sensie niedoskonały. Bamboo Green zbliża sie do ideału, ale, niestety, charakteryzuje się przeciętnym przepływem. Nie zmienia to faktu, że Bamboo Green De Atramentis jest niezwykle przyjemną zielenią.

Do napisania recernzji użyłem pióra http://www.piorawieczneforum.pl/index.php?/topic/3081-inoxcrom-77-niestrudzony-wol-roboczy/] Inoxcrom 77 [/url].

Atrament znajduje sie w całkiem ładnej butelce:

s619.jpg

Poniżej recenzja:

pa56.jpg

Jeszcze nie mój;) Pismo przekalkowałem (z wyłaczeniem charakterystyki - to już moje) przekalkowane – chcę, żeby całą recenzję czytało się przyjemnie Zakładam ponadto, że z pisaniem jest jak z kata w sztukach walki: powtarzana forma wchodzi w krew i w pewnym momencie po prostu zaczyna się dziać ;).

Jeszcze nie mój;) Pismo przekalkowałem (z wyłaczeniem charakterystyki - to już moje) przekalkowane – chcę, żeby całą recenzję czytało się przyjemnie Zakładam ponadto, że z pisaniem jest jak z kata w sztukach walki: powtarzana forma wchodzi w krew i w pewnym momencie po prostu zaczyna się dziać ;).

Trenujesz coś? ;>

Też lubię kata, a szczególnie fajnie się ćwiczy jak już zna się dokładnie całą interpretację i wiadomo o co chodzi. Ja trenuję karate shotokan, a Ty jaki styl trenowałeś?

Gdzie znalazłeś to pismo, którym napisałeś recenzję?