visvamitra Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Od dłuższego czasu szukam idealnej trawiastej zieleni. Znalazłem już kilka przyjemnych odcieni, jednak każdy jest w pewnym sensie niedoskonały. Bamboo Green zbliża sie do ideału, ale, niestety, charakteryzuje się przeciętnym przepływem. Nie zmienia to faktu, że Bamboo Green De Atramentis jest niezwykle przyjemną zielenią. Do napisania recernzji użyłem pióra http://www.piorawieczneforum.pl/index.php?/topic/3081-inoxcrom-77-niestrudzony-wol-roboczy/] Inoxcrom 77 [/url]. Atrament znajduje sie w całkiem ładnej butelce: Poniżej recenzja: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Stonowana, spokojna zieleń. Chętnie zobaczyłbym ją na żywo. Dzięki za recenzję. PS. Bardzo ładny styl pisma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 Jeszcze nie mój;) Pismo przekalkowałem (z wyłaczeniem charakterystyki - to już moje) przekalkowane – chcę, żeby całą recenzję czytało się przyjemnie Zakładam ponadto, że z pisaniem jest jak z kata w sztukach walki: powtarzana forma wchodzi w krew i w pewnym momencie po prostu zaczyna się dziać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atuzi Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Ja wolę trochę ciemniejsze zielenie. Moim typem jest Diamine Evergreen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 nie dość, że pismo jak z Worda to jeszcze świetne zdjęcia piór robisz zielony bomba, taki kojący, mogłabym koła takim pisać, żeby sprawdzający był milszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 Evergreen również bardzo lubię - na ten moment jednak numerem jeden jest dla mnie Lierre Sauvage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Jeszcze nie mój;) Pismo przekalkowałem (z wyłaczeniem charakterystyki - to już moje) przekalkowane – chcę, żeby całą recenzję czytało się przyjemnie Zakładam ponadto, że z pisaniem jest jak z kata w sztukach walki: powtarzana forma wchodzi w krew i w pewnym momencie po prostu zaczyna się dziać . Trenujesz coś? ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 Całe życie coś ćwiczę - ruch jest moją największą pasją. Kiedyś ćwiczyłem sztuki walki i właśnie kata sprawiały mi największą przyjemność - łatwo się w nich zatracić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Też lubię kata, a szczególnie fajnie się ćwiczy jak już zna się dokładnie całą interpretację i wiadomo o co chodzi. Ja trenuję karate shotokan, a Ty jaki styl trenowałeś? Gdzie znalazłeś to pismo, którym napisałeś recenzję? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 A ja z przyjemnością ujrzałbym kleksa rozmazanego stalówką. Mazanie wacikiem przestało do mnie już przemawiać, niestety... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts