visvamitra Napisano Marzec 5, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 5, 2013 To pierwszy atrament Herbina w mojej kolekcji. Buteleczka jest bardzo ładna, kolor atramentu fantastyczny. Oto zestaw testowy: A tutaj skan arkusza testowego: Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ann_gd Napisano Marzec 6, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 6, 2013 w połączeniu ze słonecznym dniem wiosna w pełni atrament jest taki... zielony. idealnie jak dla mnie Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thay Napisano Marzec 6, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 6, 2013 A jak pięknie ten Herbin komponuje się z piórem! Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
flowers Napisano Marzec 6, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 6, 2013 Piękny kolor! Tylko szkoda, że tak długo schnie Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
visvamitra Napisano Marzec 6, 2013 Autor Zgłoś Share Napisano Marzec 6, 2013 W Sheafferze nie jest źle, w Baoerze 100 na grubszym papierze sechł ok. 30 sekund. Brrr. Ale i tak go lubię. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprenger941 Napisano Marzec 6, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 6, 2013 Ostatnio odkryłem sposób na rozmazany tekst. Wymazać rozmazaną część zmazikiem! Bartek Genius. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ann_gd Napisano Marzec 6, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 6, 2013 z każdym kolorem to działa...? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
GranatowyPrawieCzarny Napisano Marzec 7, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 7, 2013 Łomatkozcórko! Toć to kolor za którym ganiam od miesiąca! Dziękuję za recenzję i uwolnienie mnie od poszukiwań Właśnie złożyłem zamówienie u Goulet'ów. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akszugor Napisano Marzec 8, 2013 Zgłoś Share Napisano Marzec 8, 2013 Bardzo zgrabny kolorek. A gdzie kupił atrament? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
visvamitra Napisano Marzec 8, 2013 Autor Zgłoś Share Napisano Marzec 8, 2013 W Wariackich Papierach w Galerii Mokotów. Można i na eBayu ale wychodzi trochę drożej. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty