konis Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Klikając na zdjęcie otworzy się ono w większym wymiarze. Musiałem zrobić zdjęcie, bo to, co wyszło ze skanera, to była totalna porażka. zdrówka Edited February 25, 2013 by konis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 rzeczywiście szary, szkolny kolor nie ucieka w niebieski ani zielony, w pierwszej chwili przypomniał mi się hero blueblack z jakiejś recenzji, taki właśnie wyblakły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Mi sie przypomniał Scheaffer Blue Black, jest taki troche stalowy. Moze jakby go troszke rowodnić to by coś podobnego wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot Inspektor Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Ciekawy kolor. jestem bardzo ciekawy jak wygląda w rzeczywistości i czy to faktycznie "tylko rozwodniony Sheaffer blue-black" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 @konis nie możesz dodać więcej postów, bo zniszczysz kolejność cyferek w ich ilości:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninogniew Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Każda kolejna recenzja Iroshizuku coraz bardziej skłania mnie do porzucenia racjonalności i oszczędności i sprawienia sobie paru takich kolorków. Nigdy nie myślałem, że szary kolor tak mi przypadnie do gustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 A mnie tam nie cieszy "nieszczęście" konisa. Po prostu jest mniej cierpliwy i nadrabia forsą - zamiast kupic hero BBza 3,50 i poczekać 15 lat od razu wali kolorem docelowym wot burżujska technika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 A mnie tam nie cieszy "nieszczęście" konisa. Po prostu jest mniej cierpliwy i nadrabia forsą - zamiast kupic hero BBza 3,50 i poczekać 15 lat od razu wali kolorem docelowym wot burżujska technika W czym masz problem? Przecież nie wydaje Twoich pieniędzy ani nie broni Ci stosować tej metody. Uszanuj jego wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprenger941 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Nie gustuję w szarościach, wolałbym jakiś ładny niebieski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Dla mnie bomba kolorek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Piękny, po prostu piękny! Od chwili, gdy skasowali mi szarego Sheafera (kolorek jak ołówkowy grafit lub stary worek ) szukam czegoś, co mogłoby go zastąpiić. Może...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 Dla mnie bomba kolorek! Dostaniesz próbkę do przetestowania. Na razie nie mam czasu Ci przygotować.....ale kiedyś się wezmę. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Zachowanie atramentu pewnie bardzo dobre, ale ja tam jakos szarosci nie lubie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traumeel Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Ciekawy kolor. jestem bardzo ciekawy jak wygląda w rzeczywistości i czy to faktycznie "tylko rozwodniony Sheaffer blue-black" Mam przed sobą oba. To dwa ZUPEŁNIE INNE atramenty. Fuyu-syogun ma kolor zimno-szary. Sheaffer blue-black jest przy nim wyraźnie niebieski i trochę ciemniejszy. Po lekkim rozwodnieniu Sheaffer jaśnieje, ale staje się bardziej blue, natomiast po black pozostaje tylko wspomnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Interesujący kolor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts