visvamitra Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Jeśli ktoś jest w stanie zidentyfikować model na podstawie słabej jakości zdjęcia, proszę o pomoc. Mam możliwość kupna tego pióra, ale nie uda mi się zdobyć większej liczby zdjęć. Niepokój budzi stalówka - nie wiem czy to odblask czy zniekształcenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 (edited) To jest chyba Waterman Master z lat 70'. zdrówka Edited February 16, 2013 by konis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 Dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 To jest [...] Konis? Z zamkniętymi oczami też rozpoznajesz pióra? Na jaki wątek nie spojrzeć - wiesz. Co więcej - pewnie masz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesola_pokahontas Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Ja tam zazdroszczę Konisowi zarówno wiedzy jak i domniemanej kolekcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Ja tam zazdroszczę Konisowi zarówno wiedzy jak i domniemanej kolekcji Co tam kolekcja... WIEDZA! Tego tak łatwo nie nabędziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 kolekcję za jedyne 50kE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesola_pokahontas Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Dlatego ową wiedzę umieściłam jako pierwszą w poście, pióra można kupić, wiedzy zdobywanej latami nikt nie zdoła kupić, za żadne pieniądze Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts